Túra a Lovasok.hu-val- Hirling József Lovaspark

Premier

Rangos versenyek-, rendezvények-, előadások helyszíne, sikeres lovasok felkészülőhelye és sok-sok díjnyertes, kiváló vérvonalú ló lakóhelye.

Engedd meg, hogy a Túra a Lovasok.hu-val Program keretein belül körbevezessünk a Hirling József Lovasparkban!

Előzetesek

#Előzetes 1- Bemutatkozik a Hirling József Lovaspark

A Túra a Lovasok.hu-val keretein belül a kiskunhalasi Hirling József Lovasparkot is meglátogattuk, amely lovarda mellett rendezvényközpontként is komoly szerepet tölt be. Premier vetítésünk előzetesében Rózsahegyi Róbert lovarda vezetőt hallhatjátok a Lovaspark múltjáról, néhány alapvető szolgáltatásáról.

#Előzetes 2- Bértartási, versenyfelkészülési, kikapcsolódási lehetőség a Hirling J.Lovasparkban

Többek között 80 kőbox, patamosó, lószolárium várja a bértartókat! Premier vetítésünk előzetesében Rózsahegyi Róbert lovarda vezetőt hallhatjátok a Lovaspark bértartási lehetőségeiről.

#Előzetes 3- A Hirling József Lovasparkban mindig szemmel tarthatod a lovadat!

Jó lenne látni lovadat távolról munka közben? Este lefekvés előtt rápillantanál, hogy minden rendben van-e Vele? A kiskunhalasi Hirling József Lovaspark bértartói teljes körű hozzáférést kapnak a lovarda kamerarendszeréhez, melyen keresztül többek között a fedeles- és a kinti pályán történő edzések is megfigyelhetőek!

#Előzetes 4- Tradicionális füves pálya a Hirling József Lovasparkban

Hatalmas külső pálya, fedeles lovarda és egy tradicionális füves pálya is gazdagítja a Hirling József Lovasparkot! Tekintsd meg a Túra a Lovasok.hu-val Program előzetesét, melyben Rózsahegyi Róbert lovarda vezetőt hallhatod a létesítmény pályarendszeréről.

 #Előzetesek 5- Lovas Színház előadások, huszárbemutatók, retro autók találkozója a Hirling József Lovasparkban

Ahogy már korábban is említettük a Hirling József Lovaspark egyben rendezvényközpontként is üzemel, ahol rendszerint teltházas események fogadják a Látogatókat! Premier vetítésünk előzetesében a létesítmény ilyen irányú lehetőségeiről beszélgettünk.

#Előzetesek 6- Neves versenyek helyszíne: a Hirling József Lovaspark

A Hirling József Lovaspark a díjugrató versenyek mellett rendszeresen biztosítja a helyszínt a lovastorna szakág eseményeinek is! A lovarda így a legkiválóbb feltételeket nyújtja a versenyzők felkészüléséhez: többek között Fazekas István, Karádi Ármin, Nagy Sándor és Tuska Péter is itt edzenek lovaikkal.

#Előzetes 7- Komoly fejlesztések a Hirling József Lovasparkban

Új fedeles lovardák, fedett lelátók és még a boxok is felújtásra várnak!

Ha Te is szeretnél hasonló videót lovas termékedről, szolgáltatásodról, kattints ide, válaszd ki megfelelő Túránkat és töltsd ki az ott található űrlapot!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

2021.01.11. Frisch Andrea, Lovasok.hu

Hozzászólások