Túra a Lovasok.hu-val- HorseBreeders – Ló-Tündér Kft.

Premier

Előzetesek

#Előzetes 1 -Ló-Tündér Kft. elit fedezőménjei

A Túra a Lovasok.hu-val keretein belül engedjétek meg, hogy bemutassuk Nektek a Ló-Tündér Kft. elit fedezőménjeit – a sok-sok gyönyörű eredmény, teljesítmény közül csak egy párat kiemelve!

A kiváló mozgásdinamikával, modern és elegáns küllemmel, átlagon felüli intelligenciával rendelkező Sandro Beast E.B.-t, akinek utódjait kiemelkedő együttműködő készség és ugróképesség jellemzi nemzetközi szinten.

Levantos II.-t, a Holstein Tenyészszemle Bajnokát, aki kiváló munkakészséggel- és képességgel rendelkezik. Könnyű lovagolhatóság, modern küllem, átlagon felüli intelligencia, extra mozgás és ugróképesség jellemzi utódjait.

Valamint Sorento-t, aki 72 alkalommal nyert S kategóriás díjlovagló versenyt. Grand Prix szinten 46 alkalommal lett helyezve és mindig több, mint 70% feletti eredményekkel büszkélkedhet.

#Előzetes 2- A lótenyésztés igen komoly, összetett szakma

Ahhoz, hogy a fedeztetést siker koronázza, kiemelkedően fontos a szakmai háttértudás. A Túra a Lovasok.hu-val keretein belül meglátogattuk Suta Évát is, aki immár 12 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, mind a mai napig rendszeresen képzi, fejleszti magát a kiváló eredmények érdekében.

#Előzetes 3- A kiemelkedő minőségű takarmányozás fontossága elkerülhetetlen

Kiemelkedően fontos a ló egyéni igényeinek megfelelően összeállítani a ló takarmányozását. A Túra a Lovasok.hu-val Program keretein belül ezúttal a minőségi holland Pavo és EquiFirst lótakarmányok magyarországi képviselőjével beszélgettünk!

#Előzetes 4- Holland KWPN Ménshow

A holland KWPN Ménshow keretei között megrendezett ménbíráló képzéseket a világ legjobb bírái közreműködésével valósítják meg. A Túra a Lovasok.hu-val Program keretein belül a Ló-Tündér Kft-nél játrunk, ahol Suta Éva többek között a képzésen szerzett tapasztalatairól, élményeiről is beszámolt nekünk.

#Előzetes 5- A lótenyésztésről Suta Évával

A világon négy olyan ember van, aki a lovak termékenyítésével, a spermaminőséggel, a termékenyítőanyag kezeléssel, illetve ezeknek a technikáknak a fejlesztésével foglalkozik.” – Kik ezek a Szakemberek? Suta Éva a Túra a Lovasok.hu Program előzetesében Őket mutatja be!

#Előzetes 6- A minőségi lótenyésztés Suta Éva lótenyésztő specialistával

Kíváncsi vagy, hogy melyek a termékenyítő anyagok minőségének befolyásoló tényezői? A Túra a Lovasok.hu-val Program előzetes videójában Suta Éva lótenyésztő specialista ezeket ismerteti!i!

#Előzetes 7- Szakmai kiválóság, minőség és lelkesedés

Mi ad lendületet ahhoz, hogy a Ló-Tündér Kft. nap mint nap ugyanazzal a kitartó lelkesedéssel, minőséggel és szakértelemmel várja leendő Ügyfeleit? Suta Éva azokról a motivációkról, tapasztalatokról beszél, melyekkel úgy gondoljuk, talán minden lovas azonosulni tud.

#Előzetes 8- Milyen céljai vannak Suta Évának?

“Mi is tudunk értékes lovakat tenyészteni!” – a Túra a Lovasok.hu-val Program keretein belül Suta Éva közeli és távoli céljait osztotta meg velünk lótenyésztés és lótakarmányozás terén.

Reklámozd Te is lovas terméked, szolgáltatásod a Túra a Lovasok.hu-val Program keretein belül! Jelentkezz és hamarosan Neked is elkészítjük saját magas minőségű promóciós videódat, melyet lovasok tízezreihez juttatunk el! Kattints ide, válaszd ki megfelelő Túránkat és töltsd ki az ott található űrlapot!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

2021.01.11. Frisch Andrea, Lovasok.hu

Hozzászólások