Jogi nyilatkozat

Copyright

A Lovasok.hu weboldal a szerzői jog védelme alatt áll. Az ezzel kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a Pegazus Online Média Kft. jogosult. A Pegazus Online Média Kft. fenntartja a jogot a weboldal minden részének terjesztésére és másolására.

Tilos a weboldal egészének vagy részeinek feldolgozása, reprodukálása, átruházása, terjesztése és értékesítése a Pegazus Online Média Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, beleértve a tartalmi szöveges részeket, képeket, videókat, grafikákat, szerkezetet, programokat, eljárásokat. A Lovasok.hu weboldalon található információkat írásbeli hozzájárulás esetén is csak megfelelő és egyértelmű hivatkozással, eredeti tartalommal lehet átvenni. Kizárólag saját használat céljára a weboldal látogatója letöltheti a saját számítógépére, és kinyomtathatja a Lovasok.hu tartalmait, azonban harmadik fél számára semmilyen formában sem teheti közzé.

A Pegazus Online Média Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető minden információ naprakész legyen, azonban törekszik a hiteles és pontos megjelenítésre. A Pegazus Online Média Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldalon található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, továbbá nem vállalja a felelősséget az ott történő elírásokért. A Pegazus Online Média Kft. nem garantálja a felhasználók által feltöltött tartalmak valós állapotát, beleértve elsődlegesen az Eladó Lovak és Lovas Apró szolgáltatások oldalait, azonban törekszik a tartalmak szűrésére és moderálására.

Azzal, hogy belép a Lovasok.hu weboldalra, az olvasó elfogadja az itt leírt összes feltételt, még akkor is, ha nem regisztrált felhasználó az oldalon. A Pegazus Online Média Kft. tájékoztatja olvasóit, hogy a weboldal több szolgáltatásához bejelentkezés szükséges, amihez előzetesen regisztrálni kell. A regisztráció e-mail címhez kötött, és akár személyes adatok megadására is szükség lehet. A Pegazus Online Média Kft. ezeket az adatokat kizárólag az adott szolgáltatáshoz vagy a felhasználó eléréséhez használja fel. A személyes adatok a felhasználó engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

A Lovasok.hu weboldalt az olvasók kizárólag saját felelősségükre használhatják. A weboldal látogatása és használata ingyenes, elsősorban az informálódást segíti, ezért a Pegazus Online Média Kft. kizár bármilyen kártalanítási igényt, amely testi vagy lelki sérülések során merülne fel.

Jogosulatlan felhasználás a magyar jog előírásai alapján következményeket von maga után. A Pegazus Online Média Kft. követelheti e feltételek megsértése esetén a kár megtérítését. Amennyiben a jogsértővel a Pegazus Online Média Kft. békésen nem tud megegyezni, a peres ügyben a Fővárosi Bíróság illetékes.