Magazinműsor- Renault Arkana- Túra a Lovasok.hu-val

Premier

Elindult új rovatunk, melyben keressük az ideális lovas autókat, íme az első tesztünk: a Renault Arkana, mely kényelmes, mutatós terepbiztos lovas autó, optimális tárolókapacitással, kiváló terepautó lehetőségével.

#1Előzetes- Kényelmes, mutatós terepbiztos lovas autó

Elindult új rovatunk, melyben keressük az ideális lovas autókat, íme az első tesztünk: a Renault Arkana, mely nem csak korszerű, de kényelmes és mutatós terepbiztos lovas autó minden érdeklődő számára.

#2Előzetes- Optimális tárolókapacitás – jó pár zsák táp befér a csomagtartóba!

Elindult új rovatunk, melyben keressük az ideális lovas autókat. Íme az első tesztünk: a Renault Arkana, melynek emelt farával és hasmagasságával jó érzés begurulni bármelyik lovardába! Ráadásul csomagtere igen tág: képzelj el sok-sok lovas dolgot magad előtt – mind be fog férni!

#3Előzetes- Kiváló terepautó minden lovasnak

Elindult új rovatunk, melyben keressük az ideális lovas autókat. Íme az első tesztünk: a Renault Arkana, melynek nem jelent gondot, ha le kell térni az aszfaltról!

Ha Te is szeretnél hasonló videót lovas termékedről, szolgáltatásodról, kattints ide, válaszd ki megfelelő Túránkat és töltsd ki az ott található űrlapot, vagy ha szeretnéd, hogy a Te lovardádba is ellátogassunk feltétlenül ajánld Lovardádnak is a lehetőséget!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

2021.10.30.

Hozzászólások