Marhaterelés, lótenyésztés, western -Túra a Lovasok.hu-val a Fekete Lovastanyán!

Premier

Előzetesek

#Előzetes 1- Bemutatkozik a Fekete Lovastanya

Marhatenyésztés és lótenyésztés tökéletes összhangban. A Fekete Lovastanya mára a western lovasok „paradicsomává” nőtte ki magát! Na de honnan indult?
Engedd meg, hogy a Túra a Lovasok.hu-val Program keretein belül körbevezessünk a kiskunfélegyházi Fekete Lovastanyán, ahol Fekete Benő a lovastanya tulajdonosa mutatja be a létesítmény múltját, jelenét és jövőjét!

#Előzetes 2- Western lovaglás

Miért pont a western stílust képviseli a Fekete Lovastanya?

A birtok körüli munkák, kiváltképp a marhaterelés, olyan speciális feladatokat jelent, amelyre bizony nem minden ló alkalmas. Fontos a bátorság, a talpraesettség, a gyorsaság, az erő és még sorolhatnánk… – Fekete Benő, a Fekete lovastanya tulajdonosa, a lovarda történetén és mutatja be a western lovaglás és a lovastanya összhangját a Túra a Lovasok.hu-val Program mai előzetesében.
Gyere és tarts velünk!

#Előzetes 3- A lovak  habitusai

Milyen kihívásokkal néznek szembe a Fekete Lovastanyán élő lovak nap mint nap és milyen tulajdonsággal kell rendelkezniük, hogy helyt tudjanak állni?

A különböző lovak, különböző habitusokkal rendelkeznek, a Fekete Lovastanya Csapata a lovak tulajdonságainak teljes ismeretében választják ki, melyik lónak, milyen feladatot adnak.
“Van amelyik ló a kiválogatásokban remekel (cutting); van amelyik a finom munkákhoz ért és nagyon erős összhangban van a lovassal, így Ők a marhaszámláláshoz használhatóak; míg más egyedek erős habitussal vannak megáldva, így akár egy „erősebb” marha terelésére is jól alkalmazhatóak.” – tarts velünk és nézd meg Te is a Túra a Lovasok.hu-val mai előzetesét, amelyben Fekete Benő részletesen beszél a lovak mindennapi munkájáról.

#Előzetes 4- Kinek való a Westren stílus?

Kinek való a western stílus? Mindenkinek!
Fekete Benő, a Fekete Lovastanya tulajdonosa mutatja be nekünk, hogy bizony minden lovas megtalálhatja az örömöt a western lovaglásban! Egy igen kényelmes és biztonságos stílusról van szó, melybe rengeteg izgalmat lehet csepegtetni, kiváltképp, ha terelhető marhák is vannak a közelben!

#Előzetes 5- Western szolgáltatások a Fekete Lovastanyán

Reining oktatás, marhaterelés, bértartás, versenyek…! Ami western, az mind megtalálható a kiskunfélegyházi Fekete Lovastanyán!
Korszerű fedeles pálya, több külső lovaspálya, élménydús rendezvények és igazán különleges, izgalmas marhás foglakozással dúsított terep lovaglási lehetőség várja az idelátogatókat!

#Előzetes 6- Rendezvények

A Fekete Lovastanya a Wester Országos Bajnokságok otthona, emellett különleges amerikai show-k, látványos rodeós rendezvények várják a Látogatókat! A Túra a Lovasok. hu Program keretein belül, engedd meg, hogy bemutassuk Neked a programokban gazdag kiskunfélegyházi Fekete Lovastanyát!

#Előzetes 7- Mik a céljai a Fekete Lovastanyának?

Milyen irányban fejlődik a Fekete Lovastanya?
Bármilyen szép és felszerelt egy lovarda, talán mondanunk sem kell, hogy soha nincs kész! Sőt, a tapasztalat azt mutatja, hogy minél komplexebb, annál több újabb célt fogalmaznak meg Tulajdonosok. Nincs ez másként a Fekete Lovastanyán sem! A gondosan lefektetett alapokra épült, már most is gazdagon felszerelt Fekete Lovastanya folyamatosan fejlődik!

#Előzetes 8- A Quarter horse bemutatása

Gyere és ismerd meg a vadnyugat lovait – a Quarter lovakat!
Ennek az egyedi, amerikai tenyésztésű lófajtának különlegessége a rendkívüli munka tűrőképessége! A Quarter lovak igazi “sprinterek” és tökéletes partnerként működnek együtt a lovassal. Hallgasd meg a Fekete Benő fajtabemutatóját a Túra a Lovasok.hu-val mai előzetesében!

Ha Te is szeretnél hasonló videót lovas termékedről, szolgáltatásodról, kattints ide, válaszd ki megfelelő Túránkat és töltsd ki az ott található űrlapot, vagy ha szeretnéd, hogy a Te lovardádba is ellátogassunk feltétlenül ajánld Lovardádnak is a lehetőséget!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

2021.02.15. Lovasok.hu

Hozzászólások