Lovaspálya építés- Túra a Lovasok.hu-val – Just OneTour

Premier

Milyen egy magas minőségű, versenyzésre is alkalmas lovaspálya? Létezik-e négyévszakos pálya? Milyen adalékanyagokat érdemes használni? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz a Túra a Lovasok.hu-val premier vetítésében, melyben Raffai János táj- és kertépítész mérnök ismerteti a lovaspályák szakszerű építését, karbantartását!

Előzetesek

#Előzetes 1- Lovaspálya építés

A megfelelő szakszerűséggel kialakított pályák elengedhetetlenül fontosak egy jó lovardában! Ha Te is kíváncsi vagy, hogy miben rejlik a profi lovaspálya kialakítása, gyere és tarts velünk a Túra a Lovasok.hu-val legújabb epizódjában, ahol Raffai János táj- és kertépítész mérnök vezet be minket a lovaspályák rejtelmeibe.

#Előzetes 2- Miért fontos a megfelelő lovaspálya versenyeken?

A kiváló minőségű és szakszerűen kialakított lovaspálya az egyik elengedhetetlen alapfeltétele a színvonalas versenyeknek. Egy helytelenül kialakított pálya csúszóssá, veszélyessé válhat – a ló könnyen megsérülhet vagy ha azonnal nem is jelentkeznek a tünetek, hosszú távon negatív hatással van a ló lábaira.

A Túra a Lovasok.hu-val videójában részletes információkat kaphatunk Raffai János táj- és kertépítész mérnöktől a versenyekre is alkalmas lovaspálya kialakításáról.

#Előzetes 3- Rácsszerkezet

A Túra a Lovasok.hu-val keretein belül a Nemzeti Lovardában jártunk, ahol a kiváló minőségű lovaspálya kialakításáról beszélgettünk Raffai János táj- és kertépítész mérnökkel.
Homokos talaj, víztartó rácsok, vízelvezetés, stabilizálás.. és még jó néhány fontos tulajdonság, melyek miatt lovaspálya rácsszerkezete nagymértékben hozzájárul a „profi” kialakítású pályákért. Videónkban többek között ennek a rendkívüli szerkezetnek a funkcióiról lesz szó!

#Előzetes 4- Pályakarbantartás

Fésülés, simítás, talajmeglazítás, hengerezés. A Túra a Lovasok.hu-val epizódjában Raffai János táj- és kertépítész mérnökkel fény derül arra is, hogy milyen karbantartási folyamatok jellemzik egy kiváló minőségű, akár versenyképes pályát.

#Előzetes 5- Referenciamunkák

Raffai János sokéves tapasztalattal rendelkező lovaspályaépítő szakember, aki nem csupán a Nemzeti Lovarda minőségi pályakialakításaiért felel, de szaktudásának köszönhető a hortobágyi Máltai ménes új korszerű lovaspályája is, valamint Kiskunhalason és Romániában is értékes és minőségi pályákat alakított ki.

#Előzetes 6- Miről ismerhető fel a jó lovaspálya?

Milyen a megfelelő talajminősége egy verseny színvonalú pályának?
A kiváló pálya egyik fontos eleme, hogy a homok minősége megfelelő legyen, ezzel elkerülve az esetleges balesetek, illetve csúszásveszélyeket.
A Túra a Lovasok.hu-val epizódjában Raffai János táj-és kertépítész mérnök beszél a megfelelő lovaspálya talajminőségéről.

#Előzetes 7- Adalékok

Milyen is egy ideális pálya talajminősége? Miben rejlik a kiválóság?
Egy igazán jó lovaspálya számos természetes adalékanyagot tartalmaz, hogy a talaj megőrizhesse eredeti állapotát hosszú időn keresztül, ezzel is biztosítva a balesetek elkerülését.
Raffai János táj-és kertépítész mérnök a textiladalékok, a viasz és a kalcium-magnézium-klorid rendkívüli szerepébe avat be bennünket, valamint szó esik a 4 évszakos pályákról is. Nézd meg velünk a Túra a Lovasok.hu-val mai előzetesét és tudj meg még többet a megfelelően kialakított lovaspályákról!

Ha Te is szeretnél hasonló videót lovas termékedről, szolgáltatásodról, kattints ide, válaszd ki megfelelő Túránkat és töltsd ki az ott található űrlapot!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Hozzászólások