Z-Clinic Rehabilitációs Központ- Boros Sarolta- Túra a Lovasok.hu-val

Premier

A Túra a Lovasok.hu-val keretein belül végig vezetünk Titeket az ország egyik legnagyobb ló rehabilitációs központjában! Boros Saroltával beszélgetünk, aki Mészáros Zoltánnal közösen vezeti a Z-Clinic rehabilitációs központot.
Sarolta bemutatja nekünk az egészséges pata jellemzőit, valamint rávilágítást kapunk a lovak pata szerkezetének létfontosságú funkcióiról is, valamint szó lesz a lovak optimális életfeltételeiről és a lovak ménesbeli életéről.

Előzetesek

#Előzetes 1 – Bemutatkozás

Engedjétek meg, hogy a Túra a Lovasok.hu-val keretein belül végig vezessünk Titeket az ország egyik legnagyobb ló rehabilitációs központjában! Legyen részetek Nektek is egy csodás utazásban a Kisbükk major szívébe, ahol Boros Sarolta lesz a házigazdánk.

#Előzetes 2 – Mitől alkalmas egy hely lórehabilitációra?

Boros Sarolta, aki Mészáros Zoltánnal közösen vezetik a Z-Clinic rehabilitációs központot, a Túra a Lovasok.hu-val keretein belül az ideális lótartás körülményeiről beszél. Hallgasd meg Te is Sarolta értékes gondolatait!

#Előzetes 3 – Mire van szüksége a lovaknak, hogy egészséges életet élhessenek?

Kevés az a lovas, aki erre ne tudná rögtön a választ, sajnos mégis sok olyan ló van, akik ezek közül csak kevés feltételt kapnak meg. Boros Sarolta, a Z-clinic rehabilitációs központ egyik alapítója a megfelelő lótartás a lóegészség összefüggéseiről beszél.

#Előzetes 4 – Milyen az egészséges pata?

Borsos Sarolta a Z-Clinc rehabilitációs központ egyik alapítója mutatja be nekünk az egészséges pata jellemzőit, valamint rávilágítást kapunk a lovak pata szerkezetének létfontosságú funkcióiról is.

#Előzetes 5 A lovak optimális életfeltételei

A Z-Clinic rehabilitációs központ rendkívül optimális és természetbarát életfeltételeket biztosít a fizikálisan sérült, vagy mentális problémákkal küszködő lovak számára.

#Előzetes 6 – Élet a ménes részeseként…

Boros Sarolta és Mészáros Zoltán, a Z-Clinic rehabilitációs központ vezetői minden nap azért tesznek, hogy a lehető legtermészetesebb életfeltételeket tudják nyújtani a lovaknak.

#Előzetes 7 A leggyakoribb lóegészségügyi problémák a Z-Clinicnél

Melyek a leggyakoribb lóegészségügyi problémák, melyekkel felkeresik a Z-Clinic rehabilitációs központot? A Túra a Lovasok-hu-val videójában Borsos Sarolta a paták betegségeiről beszélget velünk, valamint azt is megtudhatod, hogy milyen eszközökkel segítik a sérült lovak gyógyulását.

#Előzetes 8 – A ló, amelyik 8 hónapon át napi 23 órát át feküdt…

..súlyos, menthetetlennek vélt lábvég problémája miatt, ma a Z-Clinic rehabilitációs központ 80 hektáros területén nyargal. Hogyan sikerült ezt elérni? A Túra a Lovasok.hu-val program előzeteséban Boros Saroltától, a Z-Clinik egyik alapítójától tudhatjátok meg a választ!

Ha Te is szeretnél hasonló videót lovas termékedről, szolgáltatásodról, kattints ide, válaszd ki megfelelő Túránkat és töltsd ki az ott található űrlapot, vagy ha szeretnéd, hogy a Te lovardádba is ellátogassunk feltétlenül ajánld Lovardádnak is a lehetőséget!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

2021.08.31.

Hozzászólások