A Lovasok.hu lovasokat, lovardákat, lovas szolgáltatókat támogató kampányt indít!

Az elmúlt pár hónap rengeteg nehézséget, megválaszolatlan kérdést idézett elő. Talán mindannyian érezzük, átalakulóban van a világ, amely a lovasokra is hatással van. Minden lovas izgatottan várja, mit tartogat a következő néhány hónap: milyen változások lesznek a lovardák körül, a képzésekben, milyen hatással lesz a járvány a mezőgazdaságra, a takarmányok árainak alakulására, lovaink látogatására.

Túrák a Lovasok.hu-val kampány (lovardáknak) jelentkezés >

Lovardákat támogató kampány elérhetősége >
Képzőket támogató kampány elérhetősége >
Rendezvény helyszíneket támogató kampány elérhetősége >

A Lovasok.hu Magyarország vezető lovas portáljaként nem csak ezen kérdések megválaszolásában lehet a lovasok segítségére, de igyekszünk olyan új, kedvező szolgáltatásokkal előállni, amellyel segítjük Partnereinket igazodni a kialakult helyzethez, újratervezni és megújulni. Ahhoz, hogy segíthessünk, hogy valóban a legfontosabb nyitott kérdésekre, problémákra tudjunk megoldást nyújtani, előbb a Ti segítségetekre van szükségünk!

Lovas tapasztalatainkra, kapcsolatainkra hagyatkozva mi is érezzük, melyek azok a kérdések, amelyek kétségkívül, minden lovas embert foglalkoztat, de biztos válaszokat, támogatást csak akkor nyújthatunk, ha megosztjátok velünk gondolataitokat, igényeiteket. Kérünk benneteket, hogy kövessétek figyelemmel oldalunkat – cikkeinkbe ágyazott kérdőíveink kitöltésével átfogó képet kaphatunk a lovas élet nyitott kérdéseiről, amely már elegendő lesz ahhoz, hogy hatékonyan tehessünk értetek!

Ha szeretnél Te is tenni a lovas közösségért, kérjük, töltsd ki az alábbi, támogató kampányunk indításához elengedhetetlen kérdőívünket és oszd meg lovas ismerőseiddel, hogy üzenetünkkel minél szélesebb kört tudjunk megszólítani!

2020.08.05. Frisch Andrea, Lovasok.hu, fotó: Canva.com

Hozzászólások