Csatlakozz a Lovasok.hu Lovarda túrájához!

A Lovasok.hu Csapata a Lovasok.hu túrák keretein belül elindult, hogy bemutassa a lovardákat és elérhető lovas szolgáltatásokat, lovas közösségeket!

A Lovasok.hu túrákon élő videós bejelentkezés formájában mutatjuk be a helyszínt és a helyszínen található lovas szolgáltatásokat, létesítményeket, és kialakult lovas közösségeket, programokat!

Élj az újdonság erejével és legyél az elsők között, akik élő videóban mutatják be lovardájukat a Lovasok.hu közössége előtt!

Jelentkezéshez egyszerűen töltsd ki a lap alján szereplő kérdőívet, amely az alapját fogja képezni a Lovardáddal készített interjú során. A kérdőív beküldését követően hamarosan keresni fogunk a megadott elérhetőségek egyikén és egyeztetünk a forgatás pontos idejéről. A videókat közösségi oldalainkon élő bejelentkezéssel tesszük közzé, amellyel sok tízezer lovas szólítható meg!

Akár a Te lovardád, edződ, lovas túra vezetőd is bemutatkozhat élőben a Lovasok.hu Facebook oldalán! Oszd meg Velük ezt a cikket, hogy hozzájuk is eljusson a hír!

A kérdőívet magánszemélyként, ajánlóként is kitöltheted!

Szeretnéd, ha lovardád is szerepelne? Töltsd ki az űrlapot kedvenc lovardád főbb adatainak megadásával, töltsd ki róla, amit tudsz és mi hamarosan megkeressük!

2020.09.08. Lovasok.hu

Hozzászólások