Hirdess nálunk, és nyerd meg az 1 300 000 Ft értékű főnyereményünket!

Izgalmas nyereményjátékkal indítjuk a tavaszt hirdetőink számára!

Érdemes már most feladnod hirdetésed, ugyanis az online jelenlét ebben a nehéz időszakban különösen fontos! A potenciális célközönséged most tölt legtöbb időt az interneten, a social media felületeken. Sokan keresik a szabadtéri sportolási lehetőségeket!

Rendeld meg 2021. március 17. és 2021. március 31. között egyösszegben megfizetett, 1 éves, összes opciós lovarda csomagunkat, és vegyél részt 1300000 Ft értékű főnyereményünk sorsolásán, amely egy komplex marketing kampány kivitelezést foglal magában. MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE! >

A komplex marketing kampány tartalmaz:

  • egy landing oldal létrehozást
  • egy PR cikk megírását
  • 200 000 AV banner megjelenést
  • 10 db Facebook poszt megosztást
  • 5 db Facebook poszt megírást
  • 1 db Nyereményjáték lebonyolítást

Az első 100 megrendelőnk mindemellett fix nyereményben is részesül! Egy 60 000 Ft értékű, egy órás marketing tanácsadást kapnak ajándékba leggyorsabb megrendelőink!

Miért érdemes megjelenned a Lovasok.hu lovardakeresőjében?

A Lovasok.hu Lovardakeresőjét lovasok alkották. Éppen ezért minden olyan feltételnek eleget tesz, amelyek a látogatók igényeit szolgálja. Beépített térképes kereső funkciónkkal, jól átgondolt szűrőrendszerünkkel az ide érkező látogatóink könnyedén megtalálják az ideális helyet, éppen ezért a Lovardakereső a Lovasok.hu egy igen népszerű felülete!

Aki bértartást, lovasoktatást, rendezvényhelyszínt, lókiképzőt vagy más lovas szolgáltatást keres, az a Lovardakeresőnket keresi fel először. A legeredményesebb lovas létesítmény hirdetőink havonta több ezer konkrét látogatót vonzanak az adatlapjukra.

Havonta közel 8000 látogató keresi az ideális lovas szolgáltató helyeket Magyarországon a Lovasok.hu Lovardakeresőjén keresztül, akik közül közel 10% külföldi. Látogatóink átlagosan 6 oldalt tekintenek meg.

Évente pedig átlagosan 90.000 lovas szolgáltatások után érdeklődő látogató keresi fel Lovardakereső szolgáltatásunkat!

Tedd teljesebbé a rólad és létesítményeidről, szolgáltatásaidról alkotott képet! Használd ki amit a 8 szűrési lehetőség, és 9 választható szolgáltatás megismertetése biztosít számodra! Töltsd fel videóidat, képeidet, lovastáborokat, bértartást, lókiképzés, rendezvényhelyszínt, lovastúrát, lovas szállást, versenysportot, vagy éppen lovasoktatást, lovasterápiát bemutató szolgáltatásaidról és légy Te az első, akire rátalálnak a Lovasok.hu-n!

A főnyeremény sorsolása 2021. április 2-án 10 órakor történik. A nyerteseket emailben, és telefonon fogjuk értesíteni a sorsolást követő két héten belül!

Kiegészítő, hatékonyságnövelő ajánlataink lovarda megrendelésed mellé

PR cikk szolgáltatásunkkal lehetőséged nyílik rá, hogy termékedet/szolgáltatásodat több oldalról is bemutathasd, népszerűsíthesd, továbbá az ilyen tartalmakon keresztül érkező látogatóid tudatosabban mozognak a weboldaladon, félig tulajdonképpen már meg is győzted őket afelől, hogy a Te kínálatodra van szükségük.

Egy jól feladott banner hirdetéssel tovább növelheted a hirdetési eredményeidet!

Facebook posztjaink átlagosan 10-20.000 organikus elérést mutatnak, a legjobb tartalmaink 40-60.000 organikus elérést produkálnak! A Lovasok.hu Facebook posztjainak hatékonysága elsősorban a több, mint 110 000-es lószerető követőtáborának köszönhető, akik posztjainkat nem csak nyomon követik, de a legtöbb esetben kedveléssel, hozzászólással és megosztással is díjazzák. Ez azon túl, hogy óriási elérést ad posztjainknak (hiszen azok a posztok jutnak el a legtöbb emberhez, amelyek a legtöbb reakciót váltanak ki az Olvasókból), őszinte örömmel tölt el bennünket nap mint nap.

Másfelől köszönhető a Lovasok.hu Facebook oldalának sok-sok éve fennálló működésének. A Lovasok.hu-nál folyamatosan naprakészen tartjuk tudásunkat, ismerjük és változatosan használjuk azokat marketing fogásokat, megoldásokat, amellyel garantálni tudjuk, hogy üzeneteink széles körben eljussanak a célközönségnek!

Ha szeretnéd felhívni egy-egy termékre a vásárlóid figyelmét, vagy szeretnéd bemutatni legújabb terméked, esetleg aktivizálnád, vagy bővítenéd vásárlói köröd, akkor a nyereményjáték garantált sikert hozhat számodra!

Lovasok.hu, 2021.03.16.

Hozzászólások