Egyedi Landing oldal megjelenés

Ezt a termékünket elsősorban azoknak a Hirdetőinknek ajánljuk, akik komplex kampány kivitelezésben gondolkodnak. A landing oldal tökéletes lehetőséget kínál a termékek/szolgáltatások részletes bemutatására, ahonnan a Látogatók rögtön el is dönthetik élnek-e a vásárlás lehetőségével. Hiszen a landing oldal fő célja: az eladás.

A landing oldalon hosszú szövegek elhelyezését, kész galériák feltöltését kérheted, sőt, akár bármelyik social média felületedre feltöltött videódat is be tudjuk ágyazni.

A landing oldal egyedi kinézetet kap, attól függően, milyen mennyiségű szöveget és képi anyagot küldesz. Az oldalra külső linkek elhelyezését is kérheted – ide javaslunk olyan linket használni, ami már rögtön a vásárlás lebonyolítását segíti. Ha nem szeretnél külső linket alkalmazni, akkor érdemes megadnod minden elérhetőségi adatodat, ahol az Érdeklődők felvehetik Veled a kapcsolatot.

A landing oldal első éves díja 113.500 Ft+áfa, ezt követően évente 15.000 Ft+áfa karbantartási és fenntartási költsége van, amely 1 munkaórás frissítési lehetőséget foglal magába. A cikk fennmaradását a karbantartási díj fizetéséig garantáljuk. Az 1 órán felüli munkadíj 5000 Ft+áfa/minden megkezdett munkaóra.

A díjbekérő kiegyenlítését követően egy anyagbekérő levelet fogunk küldeni, amelyben pontosan leírjuk, hogy milyen adatokra lesz szükség a landing oldal létrehozásához. A landing oldal elkészítését az anyagok megküldését követő 5 munkanapon belül vállaljuk. A szövegek és a képi anyagok elkészítését feláron tudjuk vállalni, melyről igény esetén külön tájékoztatót küldünk.

2021.06.19.

Egyedi Landing oldal megjelenés

  • 144.145 Ft

    Egyedi landing oldal kihelyezés.

Hozzászólások