A Lovasok.hu támogató programjának keretein belül lovasoktatók, képzők jelentkezését várjuk!

Ahogy a élet minden területére, úgy az elmúlt időszak az oktatásra, lovas oktatásra is nagy hatást gyakorolt. A lovasoktatók, képzők életét nem csupán a járvány okozta kialakult helyzet nehezítette meg, de mint tudjuk, az oktatási rendszer is átalakulóban van.

Néhány hónapon belül lényeges változásokat tapasztalhatunk a lovas képzésekben – a megszokott formájában már nem lesz lehetséges lovas szakmát szerezni. Ehhez hozzájárul, hogy sok lovas oktató egyre nehezebben találja meg azokat a helyszíneket, ahol minőségi oktatást tud szolgáltatni. Rengeteg tehát a kérdés, amely válaszokra vár.

A Lovasok.hu-nál szeretnénk mielőbb megadni számotokra ezeket az információkat, mi több, szeretnénk kommunikációs csatornáinkkal, felületeinkkel támogatást nyújtani, hogy lovasoktatóként könnyedén megtaláljátok az igényeitekhez igazodó képzéseket és hogy a lovasok könnyedén megtaláljanak Titeket!

Ha szeretnél részt venni programunkban, ha szeretnéd, hogy a Lovasok.hu-nál a lehető legtöbbet tehessünk értetek, kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívünket és oszd meg lovas ismerőseiddel is, hogy minél üzentünkkel minél szélesebb kört érhessünk el!

2020.08.05. Frisch Andrea, Lovasok.hu, fotó: Canva.com

Hozzászólások