Érj el akár 60.000 lovast egyetlen bejegyzéssel!

A Lovasok.hu Facebook oldala hosszú évek óta aktívan működő socail média felület, mely jelenleg 110.000 kedvelővel rendelkezik. Naponta átlagosan 6-8 posztot teszünk közzé jól átgondolt struktúra alapján.

Posztjaink napi átlagos összes elérése 2021-01.04. és 2021.03.31. között több, mint 7.719 volt. A legkiválóbb posztunk ebben az időszakban majdnem 50.000 elérését produkált. Posztjaink ötöde 10.000 elérés felett teljesített. Ez alatt a három hónap alatt posztjaink 44129 kedvelés, 709 megosztást és 881 hozzászólást produkáltak, mindezt organikus, nem fizetett tartalmakkal.

Ha tényleg a maximumot akarod kihozni a hirdetésedből, akkor érdemes elővenni a kamerádat! A videós posztok ugyanis igazán magas elérést hoznak! Ráadásul nem csak sokan látják a posztot a hírfolyamukban, de bele is néznek. A már említett időszakban közzétett videóinkat 20.017-en nézték (minimum 3 mp lejátszás).

Milyen megjelenések mellé, kiknek ajánljuk Facebook oldalunkon való megjelenést?

Social média termékeink a bannerhez, a PR cikkehez vagy a hírlevél megjelenéshez hasonlóan Hatékonyságnövelő termékcsoportunkba tartozik. Azért nevezzük hatékonyságnövelőnek, mert ezek a hirdetési lehetőségek igen eredményesen tudják növelni az alap megjelenések, kampányok eredményeit.

Így ha Facebook megjelenésben gondolkodsz, mindenképpen javasolunk mellé például egy Piacteres, Lovadakereső, Programkereső vagy Lovak hirdetést.

Alapvetően három fajta Facebook megjelenési lehetőséget kínálunk Hirdetőink számára.

Facebook borító megjelenésünket azok számára javasoljuk, akik igazán intenzív, emellett hosszabb ideig tartó eredményt várnak a hirdetéstől. A Facebook posztokról fontos tudni, hogy a bejegyzés hamar teljesíti a maximum elérését, utána alig láthatóan van növekedés. Ezzel szemben a borítóképpel minden egyes új követőnk legalább egyszer találkozik és természetesen visszatérő látogatóinkat is minden egyes alkalommal, amikor felkeresik a Lovasok.hu Facebook oldalát, a borítókép fogadja. Lényegében banner értéke van, fontos azonban jól bánni a rá helyezett üzenettel! Érdemes pédlául ráírni az elérhetőséget.

A másik lehetőség, hogy a saját Facebook oldaladról osztjuk át az általad kijelölt tartalmat a Lovasok.hu Facebook oldalára. Ezzel megnövelheted a Facebook oldalad kedvelőszámát azon túl természetesen, hogy felhívhatod a figyelmet termékedre vagy szolgáltatásodra. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék erősíteni social média megjelenésüket, amellett, hogy hangot adnak terméküknek/szolgáltatásuknak.

A harmadik opció az, amikor a bejegyzést közvetlenül a Lovasok.hu Facebook oldaláról hozzuk létre. Ezt az opciót azoknak ajánljuk, akik mindenképpen a saját weboldalukra vagy a Lovasok.hu-n feladott hirdetésükre szeretnék, ha Látogatóink átkattintanának. Nincs közte még egy kommunikációs csatorna (a Hirdető saját Facebook oldala), ami esetleg elbizonytalanítaná, elterelné más irányba a Látogató figyelmét.

Ha nem vagy biztos a választásban, keress minket bizalommal és segítünk kiválasztani a megfelelő hatékonyságnövelő termékünket, amellyel igazán eredményessé teheted hirdetésedet!

Megrendelés ide kattintva a cikk alján! >

Hozzászólások