Kiváló lehetőség nem csak bértartó helyeknek!

Lovarda keresőnkben való megjelenést nem kizárólag a hagyományos lovardai keretek között működő létesítményeknek javasoljuk. Érdemes megjelennie minden olyan lovas létesítménynek, lovas szolgáltatónak vagy lovas szervezetnek, aki az alábbiak közül legalább egyel foglalkozik: lovasoktatás, lovastábor, bértartás, lovastúra, lókiképzés, versenysport, lovasterápia, lovas szállás, rendezvényhelyszín.

A hirdetés abban az esetben is hatékonyan működik, ha például kizárólag lovasok elszállásolásával foglalkozik a hirdető, bértartással és egyéb más lovas szolgáltatással azonban nem.

Az imént felsorolt szolgáltatási lehetőségeket Hirdetőink igényt szerint személyre szabhatják adatlapukon külön füleken. Hirdetőként érdemes minden olyan fület kikapcsolnod, amit nem kívánsz kitölteni, így a Látogatók gyorsan megtalálják, mi az, amivel valóban foglalkozol. Nem csak az adatlapon belül, hanem a Lovardakereső főoldalán lévő szűrőrendszerben is. Ha például be van kapcsolva a lovasterápia füled és egy Látogató erre szűr, akkor a Te lovardád, létesítményed is megjelenik. (Ezért is érdemes kikapcsolni, ha nem használod, hiszen ezzel félrevezetheted a Látogatókat.)

Lovardakeresőnk egyik legnagyobb előnye egyébként éppen a gazdag szűrőfeltétele. Nem csak a már említett szolgáltatásokra (fülekre) lehet szűrni, hanem régióra, szakágra, felszereltségre és más kényelmi és kiegészítő lehetőségekre is. Minél precízebben, gazdagabban töltöd ki az adatlapodat, annál könnyebben és annál többen fognak Rád találni. Ráadásul olyan érdeklődők, akik nagy valószínűséggel valóban érdeklődnek a szolgáltatásod iránt, hiszen előzetesen már alaposan leszűrte, utána olvasott, mit is kínálsz.

Ha elég bértartód van, de jó lenne, ha többen jönnének lovas oktatásra, ha csak lovas rendezvényeket tartasz vagy ha egész egyszerűen szeretnéd feltölteni a szállásod minden szobáját, a Lovasok.hu Lovardakeresője segítségedre lesz!

Lovarda ajánlataink megtekintéséhez kattints ide!

Hozzászólások