Lovas rendezvény helyszínek jelentkezését várjuk a Lovasok.hu támogató programjának keretein belül!

Számtalan verseny, képzés, rendezvény, program lebonyolítását akadályozta meg a járvány, amely folyamatos nyomást gyakorol ránk. Sok munka, szervezés veszett kárba, a jövő pedig még mindig bizonytalan. Mind érezzük, hogy szükség van a változásra, a megújulásra, ahhoz, hogy a stabilitást megőrizve, kétségek nélkül álljunk elébe a jövő kihívásainak. A Lovasok.hu-nál szeretnénk tenni azért, hogy a lehetőségekhez mérten a lehető legtöbb program, elképzelés valósulhasson meg!

Tudjuk, hogy nehéz kiigazodni a napról-napra változó intézkedéseken, amelyek befolyásolják a rendezvény helyszínek sorsát. Szeretnénk, ha minél kevesebb kétség, kérdés kísérne benneteket a mindennapokban, amellett, hogy eseményeitek a lehető leghamarabb, a legtöbb lovashoz elérne.

Ha szeretnéd, hogy lovas rendezvény helyszínként a Te munkádat is támogathassuk, töltsd ki az alábbi kérdőívet és tedd közzé felületeiden, oszd meg ismerőseiddel, hogy minél több program valósulhasson meg, minél személyre szabottabb támogató programot állíthassunk össze számotokra!

2020.08.05. Frisch Andrea, Lovasok.hu, fotó: Pixabay.com

Hozzászólások