Eladó lovak – hirdetésfeladás – 100% Pénzvisszafizetési garancia

A Lovasok.hu segítségével csak az elmúlt másfél évben 10000 ló talált gazdára. Eladó lovas oldalainkat és hirdetésfeladási felületeinket is folyamatosan fejlesztjük, hogy mind hirdetőink, mind a potenciális vásárlók a lehető legkényelmesebben használják ezeket.

Szolgáltatásainkat, megjelenési- és kiemelési csomagjainkat az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján alakítottuk ki. Biztos lehet benne, hogy ha a Lovasok.hu-n hirdeti meg eladó lovát, napi 8-10.000 potenciális vásárló láthatja majd hirdetését.

Nekünk fontos hirdetőink elégedettsége, ezért szolgáltatásainkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Cserében csak annyit kérünk, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, mondja el miért nem elégedett szolgáltatásunkkal. Tesztelje Ön is a Lovasok.hu szolgáltatásait – pénzvisszafizetési garanciával!

A garancia érvényesítésének feltételei

Hirdető a teljes befizetett összeget visszaigényelheti, amennyiben garanciaigényét a lent megállapított időn belül írásban jelzi

  • 5 napos periódus esetén a befizetéstől számított 48 órán belül
  • 15 napos periódus esetén a befizetéstől számított 5 napon belül
  • 30 napos periódus esetén a befizetéstől számított 10 napon belül
  • 60 napos periódus esetén a befizetéstől számított 20 napon belül
  • Havidíjas hirdetés kiemelés esetén a befizetéstől számított 8 napon belül

A garanciaigény bejelentését írásban kell megtenni az info@lovasok.hu címen, arról a címről, amellyel regisztrált a Lovasok.hu oldalon, megadva a hirdetés azonosítóját, vagy a havidíjas hirdetési csomag nevét, mellyel kapcsolatban a visszatérítési igényt érvényesíteni szeretné. Ha SMS üzenettel fizette ki a hirdetés kiemelést, a visszatérítéshez szükséges megadni egy bankszámlaszámot is, melyre visszautalhatjuk a hirdetési díjat.

Amennyiben a pénzvisszafizetési igény bejelentése a fentiek szerint határidőn belül megtörténik, a kiemelést azonnal töröljük, a befizetett összeget pedig mindenféle költség levonása nélkül 30 napon belül 100%-ban visszatérítjük.*

Bármilyen kérdése felmerül, forduljon hozzánk bizalommal!

Fülöp Tamás
+36 30/542 4276
Lovasok.hu

* A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy azon felhasználókat, akik megítélése szerint rendszeresen visszaélnek a pénzvisszafizetési garanciával, kizárja a szolgáltatás köréből.

Hozzászólások