Ha igazán hatékony kampányt szeretnél, próbáld ki nyereményjáték szolgáltatásunkat!

Nyereményjátékaink mindig kiemelt népszerűségnek örvendenek. Szívesen vesznek részt benne az emberek, hiszen a játékban való részvétel öröme, és a nyerési lehetőség a legtöbb ember számára ösztönzően hat. Ennek köszönhetően rengeteg felhasználóhoz juthat el a terméked, szolgáltatásod híre egy-egy nyereményjátéknak köszönhetően. Ráadásul pozitív benyomást kelthetsz a vásárlókban.

Ha szeretnéd felhívni egy-egy termékre a vásárlóid figyelmét, vagy szeretnéd bemutatni legújabb terméked, esetleg aktivizálnád, vagy bővítenéd vásárlói köröd, akkor a nyereményjáték garantált sikert hozhat számodra!

Miért érdemes a Lovasok.hu Nyereményjáték szolgáltatását választanod?

Ahhoz, hogy terméked, szolgáltatásod igazán sikeres legyen, meg kell találnod a megfelelő célközönséget. Mi ebben is a segítségedre leszünk! A Lovasok.hu Facebook oldala több, mint 110 000 követővel rendelkezik, akik mind-mind lószerető, állatbarát emberek.
Levesszük a válladról a nyereményjáték megvalósításának terhét! Nyereményjáték szolgáltatásunk magába foglal egy PR cikket és 2 Facebook posztot, a nyereményjáték teljes kommunikációjának lebonyolítását (az érdeklődőkkel és nyertesekkel is), valamint a szabályzat megírását.

Hozzászólások