A Lovasok.hu-n az eladó és fedeztetési céllal meghirdetett lovak mellett a (jelenleg) nem eladó, bemutatásra szánt sport- és hobbilovak is helyet kapnak! Mutasd be lovad származását, töltsd fel legfrissebb eredményeit, válaszd ki alkalmasságát vagy egyszerűen csak tedd közzé lencsevégre kapott közös élményeitek legszebb pillanatait!

Évente sok 100 ló cserél gazdát a Lovasok.hu eladó lovas hirdetési lehetőségének köszönhetően. A hatékony és népszerű platform funkcióit mára a magyar lovas társadalom már jól megismerte. Nem kizárólag az eladni kívánt ló színét, magasságát, származását lehet beállítani, de az állat komplett családfáját, versenyeredményeit is! A hirdető a képeken felül videókat is feltölthet, ami még könnyebbé teszi a potenciális vásárlók számára a döntést.

Eladó lovas felületünket úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen minimalizáljuk azon hirdetéseket, amelyek nem felelnek meg a valóságnak.

Mutasd be (még) nem eladó lovadat!

Sok közösségi oldal, így például a Facebook sem támogatja azokat a profilokat, amelyek nem valódi személyeknek készültek. Lótulajdonosként azonban jól tudjuk, hogy a Gazdik szinte minden pillanatot szívesen megosztanának büszkeségükről. A legfrissebb versenyeredményeket, a legutolsó tereplovaglás legszebb pillanatait vagy akár a karám mellett készült közös szelfiket.

A Lovasok.hu-nál most lehetőséget nyújtunk arra, hogy a Lovadnak is legyen saját profilja!

Ezt az adatlapot senki nem fogja letiltani, korlátozni! Sőt, minél több megtekintést, kedvelést gyűjtesz, tehát minél inkább pingeled a lovadat, annál nagyobb eséllyel tesszük közzé a Lovasok.hu social média felületén is!

Előre láthatod, milyen lovak fognak eladó sorba kerülni!

Még csak tervezgeted a lóvásárlást és sorra csúszol le a jobbnál jobb vételekről? A HorseFaces végre megadja a lehetőséget, hogy azok a lovak is bemutatásra kerülhessenek, amelyek MÉG nem eladóak. Ez egyrészről jó a leendő lótulajdonosoknak, és jó az eladónak is, hiszen anélkül tudja előre pingelni a lovát, hogy napjában többször kellene telefonon elmondania, hogy majd csak hónapok múlva lesz aktuális az eladás.

IV. Lovasok.hu Díjlovas Versenyfelkészítő program – Kónya Júlia – Kezdő Gyerek 1 (C1)

Horsefaces a Lovasok.hu-n! Mut...

A Lovasok.hu-n az eladó és fedeztetési céllal meghirdetett lovak mellett a (jelenleg) nem eladó, bemutatásra szánt sport- és hobbilovak is helyet kapn...

IV. Lovasok.hu Díjlovas Versenyfelkészítő program – Balázs Ramóna – FEI Junior egyéni

Híres lovak

Lovak a nagyvilágban

Lótenyésztés

Lovassportok

Hiba bejelentés