Túra a lovasok.hu-val -Bellandor Lovasközpont

Premier

Előzetesek

#Előzetes 1 – Bemutatkozik a Bellandor Lovasközpont

Első körtúránk a Bellandor Lovasközpontot-ot érintette! Hallgasd végig velünk Andor Ákos ügyvezető igazgató igazán értékes gondolatait!

Megéri velünk tartani!

#Előzetes 2 – Egy különleges lófajta tenyésztése

Morgan lovak magyarországi tenyészetének bemutatása a Lovasok.hu első körtúráján!
Ismered a Morgan lófajtát?

A Morgan ló híres a szépségéről, atletizmusáról, sokoldalúságáról, intellektualitásáról, készségességéről, de ami minden más lófajta közül kiemeli az az, hogy valósággal vágyik az emberrel való kapcsolatra! Éppen ezért tökéletes arra a feladatra, ami elé a Bellandor Lovasközpont állította!

Első Lovasok.hu körtúránk a Bellandor Lovasközpontot érintette, ahol többek között ennek a különleges lófajtának a tenyésztése is folyik! Bemutatóvideónk e részéről íme egy kis előzetes, melynek premier bemutatója megtekinthető YouTube csatornánkon!

#Előzetes 3 – Európai szintű versenypálya, díjugrató pálya, díjlovas fedett pálya, bemelegítő pálya, körkarámok – mindez sok ezer négyzetméteren!

A Bellandor Lovasközpont lovas pályarendszere magas színvonlat biztosít nem csak a lovak és lovasok kiképzéséhez, de komplett rendezvények, versenyek lebonyolításához is!

#Előzetes 4 – Egyedülálló hazai Lovasközpont

Premier videónkat megtekintheted YouTube csatornánkon is, melyben szó esik lótenyésztésről, azon belül is az elképesztő tulajdonságokkal bíró Morgan lovakról, lovas kultúráról, lovas turizmusról, az egyre népszerűbb lovas coachingról, amit a Bellandor Lovasközpont egyedülálló módszerekkel végez hazánkban és még sok-sok másról!

#Előzetes 5 – Lótenyészet, egyedi rendezvény helyszín, magas szintű lovas turizmus

Lovas coaching, rendezvény helyszín, Morgan lótenyészet, lovas turizmus… és a Bellandor Lovasközpont még sok-sok önmagában is értékes lovas tevékenységét mutatja be nekünk Andor Ákos ügyvezető igazgató a Bellandor Lovasközpont Premier videójában!

Ha Te is szeretnél hasonló videót lovas termékedről, szolgáltatásodról, kattints ide , válaszd ki megfelelő Túránkat és töltsd ki az ott található űrlapot, vagy ha szeretnéd, hogy a Te lovardádba is ellátogassunk feltétlenül ajánld Lovardádnak is a lehetőséget!

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

2021.01.11. Frisch Andrea, Lovasok.hu

Hozzászólások