Bécsi Spanyol Lovasiskola, Monty Roberts, Kassai Lajos – mi a közös bennük?

A múltban vagy a jövőben, de mind-mind részesei “az év leglovasabb” eseményének!

Minden évben lovasok ezrei látogatnak el a Papp László Sportarénába, hogy átadhassák magukat a varázsnak, melyet a Lovas Show-n fellépő kiváló lovasok és meseszép lovaik előadása nyújt.

Az évről-évre egyre népszerűbb rendezvény tavaly több, mint 14 ezer látogatóval büszkélkedhetett a Suttogók című előadáson. Nem csoda, hiszen az előadások szereplői hagyományosan olyan világhírű lovasok, mint például Monty Roberts, Lorenzo vagy idén Kassai Lajos, akik még a nem lovasok körében is ismertek.

Ki ne hallott volna már a 2016-ban színpadra kerülő Bécsi Spanyol Lovasiskoláról, lipicai lovaik elképesztő képzettségéről? Vagy a 2017-ben fellépett Spanyol Királyi Lovasiskola fajtiszta andalúz lovairól? De a Suttogók című könyv (később film) írójának, Nicholas Evans-nek ihletadója, Monty Roberts neve is keveseknek cseng ismeretlenül!

Az Aréna falai között az idei Lovas Show sem fog csalódást okozni, ahol egy legendás történet köré font előadáson vehetünk részt, melyben a világ legkülönlegesebb lovai kapnak szerepet! Mindezt Kassai Lajos, a modern kori lovasíjászat megteremtőjének főszereplésével!

A Lovasok.hu jelen lesz! Reméljük, hogy Veled is találkozhatunk november 30. és december 1. között Az arany ló című előadáson! Ne feledd! Lovasok.hu Olvasóknak 10% kedvezmény jár a belépő árából, melyhez a kuponkódot ide kattintva igényelheted! >>

2019.10.17. Frisch Andrea, Lovasok.hu szerkesztősége
Képek forrása: Lovas Show Facebook oldal

Hozzászólások