A suttogók suttogója: Monty Roberts újra Magyarországon?

Hétvégén zajlott le az idei év legnagyobb lovas eseménye, amelyen végre alkalmunk nyílt találkozni az emberrel, akinek technikái lovasok millióinak segített már, hogy szorosabb kapcsolatot tudjanak kialakítani lovaikkal.

Monty Roberts-től azonban nem kizárólag azt tanulhatod meg, hogyan érd el lovad szemében a tiszteletet, hogy legyél sikeresebb lovas. Minél többet foglalkozunk lovunkkal, annál inkább ismerjük meg önmagunkat, saját jellemvonásainkat, azokat a tulajdonságainkat, amikben jók vagyunk és amelyekben még fejlődnünk kell. A ló bizalma törékeny kincs, nem adja könnyen – követni akkor fog, ha igazi vezetőt lát benned.

December 1-én és 2-án nem csak egy meseszép előadást láthattunk, de aki figyelmesen nézte Monty Roberts vagy akár Lorenzo, Pignon mozdulatait sok-sok értékes tapasztalattal is térhetett haza.

Monty Roberts az Aréna közepére állított körkarámon belül, idegen lóval mutatta be a JoinUp technikáját kihangsúlyozva azt a négy fontos elemet, ami arra utal, a ló hajlandó követni bennünket:

Jól tudjuk, hogy nincs nagyobb élmény, amikor az ember saját maga tapasztalja meg, hogy mindazt, amit a színpadon láthattunk, saját magunk is elérhetjük. Azt is tudjuk, hogy kellő akarattal minden lovas képes elérni ugyanezt a saját lovával!

Ahogy korábbi cikkünkben már írtuk, a rendezvényen sikerült barátságokat is kialakítanunk a fellépő sztár-előadókkal és bejelenthetjük: már folynak a megbeszélések Monty Roberts-el arra vonatkozóan, hogy hamarosan újra láthatjuk Őt Magyarországon a Lovasok.hu szervezésében. Sőt mi több egy nyereményjáték keretein belül, akár Te is lehetsz az, aki személyesen is találkozhat Monty Roberts-el!

A részletekről hamarosan többet is elárulunk, addig is fogadjátok szeretettel a Suttogók az Arénában című előadáson készült fotóinkat Monty Roberts-ről!

2018.12.05., Frisch Andrea, Fotók: Haga Zsuzsanna

Hozzászólások