Ajándékozz élményeket! Íme, a legjobb szolgáltatások, amelyekkel meglepheted szeretteidet!

Amikor ajándékozásról van szó, nemcsak kézzel fogható hasznos dolgok közül válogathatunk. Egy szép kerek évforduló, vagy születésnap jó alkalom arra, hogy élményeket ajándékozzunk. 

Pihenés, wellness

Ha úgy érzed, hogy az ünnepelt semmire nem vágyik jobban, mint egy kis pihenésre és teljes kiszolgálásra, akkor a legmegfelelőbb ajándék egy igényes szálláshely, ahol kulináris élmények és wellness szolgáltatások várják a vendégeket. Nem is beszélve a nyugodt környezetről, és a tiszta levegőről, amely önmagában ajándék egy városi környezetben élő ember számára.

Léteznek egyszerűbb, de annál takarosabb, otthonosabb szállások, ahol szintén jókat lehet pihenni és adott esetben lehetőség van kirándulásra, tereplovaglásra, vagy egyéb aktív pihenési formák gyakorlására. Ha az illető örökmozgó, hiába panaszkodik fáradtságra, az aktív feltöltődésnek örülni fog, kiváltképp, ha lóbarátról van szó.

Jóga, szauna

A rohanó hétköznapokban nem mindig elég, ha lovak között tölthetünk néhány órát. A testi-lelki egyensúly könnyebben kialakítható/megőrizhető néhány jógagyakorlat elvégzésével, amelyet profi oktatók vezényelnek, vagy akár egy kis szaunával, nyugtató illóolajok gőzét magunkba szívva, megpihenve a béke szigetén. Ha az ünnepelt kedveli az efféle kikapcsolódást, egy jóga, vagy szaunabérlet kiváló ajándék lesz!

Lovastábor, Lovastúra

Ha örökmozgó szeretteidnek sosem elég a lovakból, nincs is jobb ajándék, mint befizetni őket egy lovas kalandra! Ebben az a legjobb, hogy Neked sem kell kimaradnod belőle, egy közös lovas kaland pedig mindig jó ötlet!

Az állatbarát gyermekeknek minden évben titkolt vágya, hogy lovastáborban tölthesse a nyár egy részét! Lepd meg gyermekedet egy fantasztikus nyári kalanddal, ahol a lovakkal való bánásmód gyakorlása során türelmet, következetességet tanulhat. A népszerű helyeken akár már előző ősszel érdemes jelezni a részvételi szándékot, nehogy lemaradjunk róla!

Bérlet lovardába

Akinek (még) nem adatott meg, hogy saját lova legyen, vagy esetleg még csak most kezd ismerkedni a lovaglással, de még nem találta meg a megfelelő lovardát, annak tökéletes meglepetés lehet egy lovasbérlet, amely lovastudástól függően akár tereplovaglásra is használható.

Ha ilyesmi ajándékon töröd a fejed, ne felejtsd el átböngészni Partnereink ajánlatait, hiszen kiváló lovas és egyéb szolgáltatások széles választékát találod köztük, melyeket Lovasok.hu Kártyával kedvezményesen vásárolhatsz meg!

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.08.07. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége
A képek forrása: Pixabay.com

Hozzászólások