A biztonságos lószállítás eszköze

Nagy öröm számunkra, hogy mára már nem talál az ember olyan lovas versenyt, ahol ne látna Cheval Liberté lószállító utánfutót. Ennek oka nem más, mint a minőségi és biztonságos lószállítás iránti igény növekedése a lovas társadalomban.

A francia nagyvállalat ezt a tendenciát követi a folyamatos technikai fejlesztésnek köszönhetően. Több évtizedes gyakorlat, tapasztalat segíti a mérnöki gárdát a gyártás technológiai innovációk kivitelezésében. Ez idő alatt nem változott a hitvallás, ami a minőség, biztonság és kényelem magas szinten tartása. Európa szerte több száz márkaképviselet dolgozik azon, hogy eljuttassák a modern technológia és odafigyelés gyümölcsét a közönségnek.

Idén tavasszal mutatták be a nagyközönségnek a legújabb típust, az amúgy is széles skálán mozgó Cheval Liberté lószállítók családjából.
A fejlesztések eredménye a GOLD 3, melyet innovatív megoldások, tartós, minőségi alkatrészek és a gyönyörű megjelenés igazol.
Nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemnek és a biztonságnak a szakemberek, hisz a paripa az első. A GOLD 3 utánfutónál szélvédett, nagy méretű, elhúzható elülső-és oldalablakok garantálják a forró nyári napokban a megfelelő szellőzést.
Fokozni tudjuk a kényelmet –, többek közt – az oldalpárnának és a párnázott szügy rudaknak köszönhetően.
Természetesen, az sem mindegy, hogy nekünk mekkora stresszt okoz a vontatás. A Pullman 2 felfüggesztés, az alacsonyított alvázzal karöltve, nagyon stabillá és kényelmessé varázsolja az utánfutót, mind lovunknak, mind nekünk a vontatása során. Az alumínium felépítmény, és a szintén alumínium, padlóra ragasztott gumiszőnyeg hosszú élettartamot biztosít.
Sorolhatnánk még napestig a pozitívumokat, de a végül az újdonsült tulaj fogja igazán megtapasztalni!

 

Úgy gondoljuk, hogy a legfontosabb feladatunk itt, Magyarországon, hogy megismertessük és eljuttassuk ezeket a gyönyörű és biztonságos utánfutókat a lovas társadalomnak. Folyamatos raktárkészlettel várjuk az érdeklődőket kecskeméti telephelyünkön, ahol megbizonyosodhatnak róla saját szemükkel.

CTS-EAST Kft. 6000 Kecskemét, Vasút u. 1.
Telefon: +3676/417-951
Mobil: +3630/968-3811 / +3630/983-6525
e-mail: cts-east@ctseast.hu
Web: https://loszallitoutanfuto.hu/

2019.07.01.

 

 

 

 

Hozzászólások