Ilyen is lehet a lószállítás – Több ezer km tapasztalata alapján.

2019. május 10-én vette át Cheval Liberté Gold One típusú lószállító utánfutónkat egyik kedves ügyfelünk, Tuska Péter, aki augusztus végén a németországi lovastusa Európa Bajnokság felé vette az irányt, ahova egyedüli magyarként kvalifikálta magát! A tartalmas út után szerencsére megosztotta velünk tapasztalatait, amit most szeretnénk nektek is megmutatni.

“2019. május 10-én vettem birtokba Cheval Liberté gyártmányú Gold One típusú lószállító utánfutómat. Az eddigi lószállítókkal való tapasztalataim alapján magasan a legjobb a piacon. Mivel rendszeresen járok versenyekre, így elengedhetetlen számomra a megfelelő utánfutó.

Használat során rengeteg pozitív dolgot tapasztaltam. A remek súlyelosztásnak és innovatív technikai megoldásoknak köszönhetően a vontató autó fogyasztása sem nő drasztikusan. Másrészt az utánfutó felfüggesztése annyira jó, hogy alig lehet érezni, ha rosszabb úton haladok, egyáltalán nem ráz, nem zörög és a vontató autóra is remek hatással van. Néha az az érzésem, mintha nem is húznék semmit, pedig fent van rajta egy 600 kg-os ló.

lószállító utánfutóNagyon pozitív dolognak élem meg, hogy a lovam, Bendegúz kifejezetten szeret utazni ezzel a típusú utánfutóval, nagyon kényelmesen és biztonságosan elfér, ami szeretett sporttársam szempontjából a legfontosabb kritérium. Egyáltalán nem stresszes, ami azért nagyon jó dolog, hiszen egy rossz szállítás akár az egész versenyt is negatívan érintheti.

Látva, hogy Bendegúznak nem okoz gondot a hosszú út (a legutóbbi hosszabb táv oda-vissza több, mint 2.500 km volt a németországi Európa Bajnokságra), én is sokkal nyugodtabb vagyok és mentálisan hatékonyabban tudok készülni a megmérettetésre.

lószállító utánfutóA Mini nyeregszekrény is tökéletes választás volt! Az utánfutóban tökéletesen elfér és könnyedén, átláthatóan bele tudom pakolni minden felszerelésem! Mobilitásának köszönhetően a versenyhelyszínen is könnyedén tudom változtatni a helyét, ahogy a helyzet megköveteli.

Összegezve tehát bátran ajánlom mindenkinek a Cheval Liberté magyarországi márkaképviselet utánfutóit Kecskeméten, ahol magas fokú szakértelem párosul a kiváló minőséggel. Az értékesítés során csalódás kizárva, maximálisan elégedett vagyok.

Ha lószállító utánfutó, akkor csak is Kecskemét!

Sok vásárlót kívánok!”

CTS-EAST Kft. 6000 Kecskemét, Vasút u. 1.
Telefon: +3676/417-951
Mobil: +3630/968-3811 / +3630/983-6525
e-mail: cts-east@ctseast.hu
Web: https://loszallitoutanfuto.hu/

2019.09.16.

Hozzászólások