Nézd élő közvetítésben a lovas szakágak nemzetközi sporteseményeit egy helyen!

Több, mint 26 ország élő közvetítése a FEI hivatalos médiapartnerétől!

Legyél mindig naprakész! Térj vissza erre az oldalra rendszeresen és nézd velünk élő adásban Magyarország legnevesebb lovassport eseményeit! A legkiválóbb videókat azonnal, ingyenesen és visszakereshető formában érheted el felületünkön!

Minden szakág élő közvetítése egy helyen!

A ClipMyHorse.tv nemzetközi szinten gyűjti össze számodra lovas versenyeket szakágtól függetlenül, beleértve a világ legrangosabb eseményeit! A ClipMyHorse.tv segítségével egyszerűen, gyorsan és magas minőségű, profi videókon keresztül tájékozódhatsz a számodra legfontosabb sporteseményekről, eredményekről.

Sok ezer videó az archív videótárban!

Ha vissza szeretnél nézni egy eseményt, ha utána akarsz járnál egy bizonyos lovas sportoló múltbéli teljesítményeinek vagy ha csupán szívesen fejlesztenéd lovas tudásodat szuper oktató videókon keresztül, akkor a ClipMyHorse.TV videótájában megtalálod, amit keresel! A videótárban sok évre visszamenőleg össze van gyűjtve a lezajlott lovas sportesemények videói és további hasznos videós tartalmakkal szolgál!

Azonnal elérhető kiemelt videós tartalmak!

Nem kell napokig várnod, hogy visszanézhesd az események legjobb pillanatait! A nyertesek videói szinte azonnal visszatekinthetőek kiemelt videóként.

Minőségi lovas videók a FEI hivatalos médiapartnerétől

A ClipMyHorse.TV a világ egyik vezető szolgáltatója a lovassport élő közvetítéseinek. A FEI és a ClipMyHorse.TV összefogása lehetővé tette a kifogástalan minőségű élő adások gyors hozzáférését lovasok milliói részére nemzetközi szinten!

A ClipMyHorse.TV-n minden valaha megjelent FEI versenyt megtalálsz!

Akadémiai lovas videók lovastudásod mélyítéséhez!

Emeld mesteri szintre lovas tudásod profi, neves szakemberek oktató videóin keresztül! A ClipMyHorse.TV-n nem kizárólag sportesemények, aukciók élő közvetítéseit találod – a felület egyben kész tudásanyagot is nyújt számodra német és angol nyelven!

Online aukciós felület kiváló vérvonalú sportlovakra és csikókra

Az utazás és az állatorvosi ellenőrzés terhe nélkül juthatsz hozzá szakértők által minősített lovakhoz a ClipMyHorse.TV online aukciós oldalán keresztül. Van ennél kényelmesebb megoldás arra, hogy megbízható forrásból juthass ígéretes lovakhoz? Vagy ha csak szeretnél tájékozódni a lovak értékesítésének jelenlegi helyzetéről, akkor feltétlenül érdemes belepillantani egy-egy aktuális aukcióba!

Magyarország aktuális lovas eseményeinek élő közvetítése!

Nézd élő adásban hazánk legrangosabb lovas versenyeit a Lovasok.hu-n!

Airvent Lovas Club – CSN ( Országos minősítő és felkészítő verseny)

Kiemelt videók a ClipMyHorse.TV archív videótárjából

Legfrissebb nemzetközi lovasport híreink!

Országos Minősítő+Felkészítő+Ö...

2021. 10. 23- 24-e között került megrendezésre az idei szezont záró Országos Minősítő és Felkészítő + Öregfiúk Országos Bajnokság Kiskunhalason a Hir...

Magyar országos bajnokság 2021...

2021.10.14-17. között került megrendezésre a MAGYAR ORSZÁGOS  DÍJLOVAS BAJNOKSÁG Pilisjászfalun az Unikornis Lovardában. Hétvégi teljesítménye alap...

Fiatal magyar lovasok Európai ...

Jármy Vince Belgiumban versenyzett a hétvégén, ahol a rendkívüli negyedik helyezést szerezte meg, Pachl Benedek Németországban szerzett harmadik helye...
teszt