2021.05.22-24.- Kiskunhalas- Pünkösdi Országos minősítő és felkészítő verseny

2021.05.22-24 között kitűnő hangulatban került megrendezésre a Pünkösdi Országos minősítő és felkészítő verseny a kiskunhalasi Hirling József Lovasparkban. A versenyen 87 lovas és 122 ló vett részt, 35 versenyszámban.

A Pünkösdi hétvége első napján Fazekas Istvántól láthattunk remek teljesítményeket, mivel 3 versenyszámban is sikerült aranyérmet szereznie. A 110cm 5 éves lovak versenyében MAXIMUS nyergében, 120cm nyitott versenyszámban JENNIFER nyergében szerezte meg az aranyérmet, majd a nap legmagasabb 130cm-re kiírt nyitott versenyszámában SPIRIT nevű lovával, egyedüli hibátlan lovaglással sikerült megnyernie az első helyezést.

A videón Fazekas István és Spirit 130 cm-en

A többi versenyszámban is kiváló eredmények születtek!

A 70-75cm felkészítő nyitott versenyszámban első helyezett lett Kovácsné Vetró Adrienn és LIKE THE SEA nevű lova, ugyanebben a versenyszámban Lénárt Tamara ANNA BELLA nyergében szerezte meg a második helyezést 75,32 idő teljesítéssel a Champions Team LKE egyesület versenyzőjeként, valamint harmadik helyre Mezei Lívia és MATHIAS REX lova alhattak a Határőr Dózsa SE indulójaként.

A 70-75cm REV felkészítő versenyszámban Vigh Larissza és CALASINA vihették haza az aranyérmet az ASTRID Lovas SE indulójaként, ugyanebben a versenyszámban a második helyezett Sasi Glória lett CAYENNE nyergében, harmadik helyezett pedig Haska Luca és AURORA lova a Equest-Sport LC versenyzőiként.

80-85cm felkészítő nyitott versenyszámban első helyezett Lénárt Tamara és ANNA BELLA lova lett hibátlan teljesítéssel, második helyezett Tuska Péter, RÁDIHÁZA NINA RICCI nyergében a Határőr Dózsa SE lovasaként, valamint ugyanebben a versenyszámban bronzérmes Bozár Ferenc és QUINTERO párosa lettek szintén a Határőr Dózsa SE indulójaként.

A 80-85cm REV felkészítő versenyszámban Sasi Glória és CAYENNE lova szerezték meg az aranyérmet 72,62 idő teljesítéssel, míg Fercsák Flóra Cecília vihette haza az ezüst érmet SALDO ARCHER nyergében a Révész Farm Lovas SE indulóiként, harmadik bronzérmesként pedig Pigay Rebeka és CARRACHO 2. mehettek haza.

A szombati 90cm felkészítő nyitott versenyszámban Papp Viktória és KIRÁLYLÁNY vihették haza az aranyérmet, míg Bozár Ferenc és QUINTERO az ezüstöt és Czékus Zorka és COFFEE a bronzt. A 90 cm REV felkészítő versenyszámában pedig Kapás Réka és CICERO végeztek az első helyen, míg másodikon Reisz Rita és GODZILLA-G.

További eredmények a versenyhétvége első napjáról:
100cm kezdő lovas vrsz – 1. Czékus Zorka és COFFEE, 2.Bárdos Emma és BH CARRADOS
100cm nyitott vrsz – 1. Sebők János és PENELOPÉ J., 2. Papp Viktória és KIRÁLYLÁNY
110cm ifjúsági vrsz -1. Krammer Zita és BOBÓ, 2.Frányó Csenge és WHISKEY DEL TIGL
110cm nyitott vrsz – 1. Molnár Dezső és PM IVORILLA, 2.Vili Anna Magdolna és BIA

Fénykép: Gudmon Kata Design

A verseny hétvége második napján a 110 cm nyitott versenyszám nyertese Krammer Zita és BOBÓ párosa a Sugo-Horse Park LE indulóiként , hibátlan pálya teljesítéssel. Ugyanebben a versenyszámban második helyezett Kiss Maja DZSANGO nyergében a Mórahalmi LSE lovasaként 80,00 idő teljesítéssel, míg a harmadik bronzérmes helyezést Füzér Gábor és CASSANDRA-E lova szerezték meg a Kiskunhalasi LTSE indulóiként.

A videón Krammer Zita és Bobó

A versenyhétvége utolsó napján hétfőn a 100cm nyitott versenyszámban első helyezett lett Pintér Zsófi Csenge és TOB-KER CALOUNA hibátlan teljesítéssel, második lett Nagy József és FOR FARAD a Riverside LSE lovasaként, valamint harmadik helyezett Baladin Lola MÁLYVA VIRÁG nyergében 79,80 idő teljesítéssel.

Ugyanezen a napon a 130cm nyitott  versenyszámban Fazekas István és JENNIFER vihették haza az aranyérmet, míg Lakner András és QUALITY RAGNAR az ezüstöt.

Minden résztvevő lovasnak gratulálunk és további sikereket kívánunk!

Ha lemaradtatok volna az eseményekről, akkor sem kell szomorkodni. A Clipmyhorse.TV-n archív adatbázisában vissza tudjátok nézni! Jó szórakozást!

 

2021.05.26.

A szöveget köszönjük a ClipMyHorse Magyarországnak
Fotó: Gudmon Kata Design, Canva
Frissítve: 2022.08.18.

Hozzászólások