LAKE ARENA Nemzetközi díjugrató program- Ausztria

2021.08.24 és 08.29-e között került megrendezésre a Nemzetközi Díjugrató verseny második hete, melynek az ausztriai Lake Aréna adott otthont. Rendkívülis izgalmak között újabb magyar díjugrató sikerek születtek.

A hatnapos versenyen a legkiemelkedőbb eredményt Alasztics Aliz és rendkívüli pej kancája Concordia HB érték el, miután a vasárnapi CSI2* – BIG TOUR FINAL Ostarichi Grand Prix 2021 versenyszámban hibátlan alappályát követően az összevetésben is hibátlanul versenyeztek, ezzel az összetett 2. helyén végeztek. Az aranyérmet az osztrák Christoph Obernauer vihette haza, aki Kleons Renegade nyegében indult a versenyszámban.

A videón: Alasztics Aliz és Concordia HB

 

A csütörtöki small tour (125cm) versenyszámot  Szikszai Lajos és Jun Ariane lova nyerték meg, ezüstérmes lett Naomi Himmelreich és Chiara (Németország), a bronzérmet pedig Malgorzata Koszucka és Juventus párosa vitték el (Lengyelország).

A 135cm -en megredezett CSI2* – MEDIUM TOUR versenyszámot a már jól ismert Krucsó Szabolcs és Chippendale párosa nyerték meg. Nem sokkal lemaradva ugyanebben a versenyszámban második helyezett lett Veronika Jelinkova és Jespe párosa, míg a harmadik helyezést az osztrák Bianca Babanitz és Game DK Z vihették el.

További magyar sikerek a Lake Arénából:

  • Szuhai Péter és Tanja a második helyezést szerezte meg a pénteki CSI2* – MEDIUM TOUR (135cm) versenyszámában.

 

  • Szombaton a fináléké volt a főszerep a Lake Arena-ban. A fiatal lovak versenyében (CSIYH1* – 5yo horses L.A. Youngster League)  Krucsó Szabolcs a harmadik helyen zárt Chesterfield-el. Hibátlan alappálya után hibátlanul teljesített az összevetésben is.

 

  • CSI2* – MEDIUM TOUR FINAL Grosses Steinfled Derby – 140cm-re kiírt versenyszámban Barna Burucs Dubai Dreams nyergében a harmadik helyen végzett.

 

  • A CSI2* – ELITE TOUR II versenyszámban Aranyi Barbara az ezüstérmes második helyezést szerezte meg Deira nevű lova nyergében.

Ha lemaradtál a versenyről, visszanézheted itt!

Szöveg és videó: ClipMyHorse Tv

2021.09.02.

Lovasok.hu
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.18.

 

 

Hozzászólások