Fiatal magyar lovasok Európai sikereik

Jármy Vince Belgiumban versenyzett a hétvégén, ahol a rendkívüli negyedik helyezést szerezte meg, Pachl Benedek Németországban szerzett harmadik helyezést, így újabb európai ifjú lovas sikereknek örvendhetnek a magyarok.

Vasárnap (2021.08. 29.) rendezték meg Brüsszelben a Stephex Masters háromcsillagos nemzetközi díjugrató verseny nagydíját. A versenyen 55 páros indult a 150 centiméterre kiírt összevetés versenyszámában. A svájci Martin Fuchs kiváló teljesítménnyel az első helyet szerezte meg The Sinner nyergében, míg a magyarokat képviselő Jármy Vince ismét gyönyörű pályateljesítéssel JB Koronaőrrel – aki egy Vince családja által tenyésztett kiváló pej mén- az alappályán és az összevetésben is hiba nélkül  teljesített.

A videón: Jármy VinceJB Koronaőr

Kimagasló teljesítmény nyújtott díjlovaglásban múlt héten szombaton (2021.08.28.)az ifjú Pachl Benedek is, aki Németországban lovagolt, ahol az 5 éves lovak kis döntőjében Hexagon’s Luxuriouzz-el 84,8%-os pályateljesítéssel a 3. helyen végzett. A remek eredménynek hála részt vehetett a vasárnapi nagy döntőben is, ahol az összetettben a tizenötödik helyén zárta a versenyt.

A videón:Pachl Benedek és Hexagon’s Luxuriouzz

A videókat köszönjük a ClipMyHorse Tv-nek!

Kép: Canva

Videó: ClipMyHorse Tv

2021.09.02.

Lovasok.hu
Frissítve: 2022.08.09.

 

Hozzászólások