Lake Arena Outdoor – EQUESTRIAN SUMMER CIRCUIT II 2021.08.17-22.- Auszria

2021.08.17-22. között újra remekeltek a Magyar Díjugrató lovasaink. Ezúttal az ausztriai Wiener Neustadt-ra utaztak lovasaink, ahol a Lake Arena Outdoor – EQUESTRIAN SUMMER CIRCUIT II 2021 – Első versenyhétvégéje került megrendezésre. A hatnapos versenyen gyönyörű magyar eredmények születtek ismételten.

A keddi (08.17.) vagyis az első napon Nyíri Anna Jázmin kimagasló teljesítményt mutatott, mivel a CSI2* – ELITE TOUR I 1.10 m-re kiírt versenyszámban, hibátlan lovaglással aranyérmet szerzett Light Point nevű lovával.

Szintén a keddi napon a CSIYH1* – 6yo horses L.A. Youngster League Int. jumping competition (1.25 m) versenyszámban Barna Burucs és Akito hibátlanul teljesítette a pályát, míg a CSI2* – PREMIUM TOUR 1.30 m számban Krucsó Szabolcs és Chippendale szintén hibátlan pályával a harmadik helyezést szerezték meg.

A csütörtöki napon (08.19.) a 1.35 m – re kiírt CSI2* – MEDIUM TOUR versenyszámban
Krucsó Szabocs Aranykapu Con Lordan nyergében gyönyörű hibátlan pályával második helyen zártak. Ugyan ebben a versenyszámban Burucs Barna és Dubai Dreams hibátlan teljesítménnyel most a tizedik helyen végeztek.

Ugyanezen a versenynapon újabb magyar siker született, mivel Szuhai Péter aki a nap legmagasabb versenyszámában ( 1.45 m-re kiírt CSI2* – BIG TOUR ) TANJA nyergében,hibátlan pályával a hatodik helyen zárt. Atillás Viktória és SÁRGAMEGYE S a CSI2* – ELITE TOUR II (1.20m) versenyszámban szintén hibátlan teljesítménnyel ötödik helyezett lett.

Szombaton (08.21.) a CSI2* – MEDIUM TOUR FINAL versenyszámban a Krucsó Szabocs és Aranykapu Con Lordan párosa, akik az egész héten kiegyensúlyozottan versenyezve jobbnál-jobb helyezéseket zsebelhették be, az összetett 4.helyén végeztek.

A videó: Krucsó Szabocs és Aranykapu Con Lordan

Az utolsó napon vasárnap (08.22.) a CSI2* – ELITE TOUR II versenyszámban Nyíri AnnaJázmin Aren Bee nyergében az 5. helyen végzett, míg Benedek Ábel és Silva a 11. helyet szerezték meg.
A hétvége legnagyobb versenyszáma a vasárnapi GP 145 cm-en, ahol az összetettben Czékus Zoltán hibátlan alappálya után az összevetésben is hibátlanul lovagolta Disco-t ezzel a versenyszámban az 5.helyen végzett.

A videón: Czékus Zoltán és Disco

Hibátlan alappályával az összetettben 7. helyen végzett Krucsó Szabolcs Accoton PS-el.
A nap záró versenyszáma a CSI2* – GOOD BYE COMPETITION – 140cm, ahol szintén volt említésre méltó magyar eredmény, hiszen Barna Burucs Boateng nyergében az összetett 5. helyén zárt.

Ismételten gratulálunk a magyar lovasoknak és további sikereket kívánunk!

Ha lemaradtatok a versenyről visszanézhetitek ide kattintva! >

Szöveg és videó: ClipMyHorse TV
Kép: Canva

2021.08.24.
Lovasok.hu
Frissítve: 2022.08.18.

 

Hozzászólások