Országos Minősítő+Felkészítő+Öregfiúk OB – Kiskunhalas

2021. 10. 23- 24-e között került megrendezésre az idei szezont záró Országos Minősítő és Felkészítő + Öregfiúk Országos Bajnokság Kiskunhalason a Hirling József Lovasparkban.

Az első nap (2021.10.23.) legmagasabb versenyszáma a 130cm-es nyitott volt, melyen Weinhardt Virág és EQUEST CHA- CHA párosa teljesítettek a legjobban, hibátlan pályával és 63,18 idővel. A páros a Kiskunhalasi LTSE képviseletében állt a starthoz.

Ugyanebben a versenyszámban  második helyezést ért el Nagy Sándor E-INCEPTION hátán a Határőr Dózsa SE versenyzőjeként, négy hibaponttal és 61,06 pálya teljesítéssel. A harmadik bronzérmes helyet Fazekas István szerezte meg, SPIRIT lovával, aki szintén négy hibaponttal 62,81 idővel a Határőr Dózsa SE képviseletében startolt.

A szombat nap várva-várt versenyszáma, az Öregfiúk bajnoki döntője volt. A nap remek lezárása volt a jó hangulatú döntő, ahol 6 lovast láthattunk. A tavalyi ezüst érmes Gömbös László, idén a dobogó tetejére állhatott BETTINA nevű lovával. Második helyen Dr Szabó Katalin és FINTOR, míg a harmadik helyen Egervári Attila és LIBLING végzett.
(Videón: Gömbös László és Bettina)

A vasárnap (2021.10.24.) legmagasabb versenyszáma a 135cm nyitott szám volt. A nyitott kategóriában 5 lovas állt rajthoz, ahol két hibátlan alappályát láthattunk. Az összevetésben viszont már csak egy hibátlan pálya szülletett. Nagy Sándor és E-INCEPTION volt az eredményesebb, ezzel a Határőr Dózsa SE sportolója szerezte meg az első helyet, hibátlan pályateljesítéssel. A második helyen Biharvári Attila és CASPAR, míg a harmadikon Fazekas István és SPIRIT.

(Videón: Nagy Sándor és E- Incepcion)

Ha lemaradtál a hétvége versenyeiről, visszanézheted itt!

A videót és szöveget köszönjük a ClipMyHorse Tv Magyarországnak!

Fénykép: Canva
2021.10.28.

Lovasok.hu
Frissítve: 2022.08.18.

Hozzászólások