Pulai Lovaspark SE – CSN ( Felkészítő és országos verseny)

A hétvégén Balatonvilágoson a Pulai Lovaspark – Kövy Team által került megrendezésre a Felkészítő és Országos díjugrató verseny 2021.08.06.-2021.08.08. között.

Az első napon, pénteken a legnagyobb 130cm -re kiírt nyitott versenyszámban Kovács Roland LIMITED EDITION-C nyergében hibátlan lovaglással győzelmet aratott. Második helyezett a Krucsó Lovasklub indulója Buza Patrik Zoltán lett HUNTER DADERO Z nyergében, míg a harmadik Zárug Annamária és COOLMAN nevű lova, akik a Winkler LSE indulói voltak.

A szombati versenynapon a legmagasabb versenyszám a 135 cm-re kiírt versenyszám volt.
Nyitott kategóriában mindössze két hibátlan lovaglást láthattunk! Szuhai Gyula ismét rendkívüli teljesítményt nyújtott, mivel mindkét lovával hibapont nélkül tudta teljesíteni a pályát:
  • SHIARADO SZ nyergében aranyérmes
  • LAWISANGOS nevű lovával ezüstérmes

A harmadik helyezett Buza Patrik Zoltán és HUNTER DADERO Z nevű lova lettek.

Fiatal lovas kategóriában az első négy helyezettnek sikerült verőhiba nélkül teljesítenie a pályát:
  • Első helyezett: Alasztics Aliz és CHABLIS 163
  • Második helyezett: Csibi Zsófia és COOL CONRAD S
  • Harmadik helyezett: Osztovits Péter és LAGUILOT Z
  • Negyedik helyezett:  Alasztics Aliz és CENTADINA

A videón: Alasztics Aliz és CHABLIS 163

Alasztics Aliz több versenyszámot is kiválóan teljesített, többek között a hétvége legmagasabb versenyszámát is a vasárnapi 140cm-re kiírt megmérettetésen is, mivel egyedülien teljesítette alapidőn belül hibátlanul a pályát. Ezen felül Chablis 163 mellett, Centadinat is lovagolta Aliz a futamban, mellyel az összetettben a hatodik helyen végzett.

A vasárnapi 140cm-es versenyszám ezüstérmese Szuhai Gyula és LAWISANGOS nevű lova lettek a Diósgyőri VTK indulóiként, míg a bronzérmes Szentirmai Péter és EXPRESS páros alkotta a Ácsi Kinizsi SE indulóiként.
Szöveg és videó: ClipMyHorse
2021.08.09.
Lovasok.hu csapata
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.18.

 

Hozzászólások