Végleges otthonukat keresik a Bottyán lovai

A Bottyán Equus Hungária Ló És Kutyaotthonban állatkínzás miatt elkobzott, rehabilitált, egészséges lovak keresik végleges otthonukat. Olyan gazdára vágynak, akiben megbízhatnak, aki vigyáz rájuk és szereti őket hátralevő életükben.

Rubin, kb. 17 éves kanca. Hat ló vár szerető gazdára a Bottyán Equus Hungária Ló és Kutyaotthonban.
Kattins a képre a galéria megtekintéséhez.

Eddig a Bottyán ménes volt az otthonuk, de most eljött az idő, hogy végre végleges otthonra, szerető gazdára találjanak.

A Bottyán Equus állatmenhely célja, hogy új otthont kereső lovai számára olyan gazdát találjon, aki számára a lóval való ismerkedés nem a hátán kezdődik, hanem mellette és vele a földön. Aki nem jogként, hanem jutalomként éli meg azt, hogy felülhet a ló hátára. Aki szeretettel és türelemmel bánik vele, érti és érzi őt. Aki nem tesz vasat a szájába, nem használja gáznak a lábát, s féknek a kezét. Aki legalább annyi érzéssel és szeretettel bánik vele mint mi, akár legelő díszének szeretné, akár nyereg alá akarja szoktatni.

Segíts ezeknek a lovaknak abban, hogy az örökbeadással életükben végre valami jó, valami szép vegye kezdetét, s hogy ne kelljen újra csalódniuk az emberben!

Ugye nem nagy kérés mindez?

Hat ló vár szerető gazdára. Kattins a képre a galéria megtekintéséhez.

Bővebb Információ a lovakról és az örökbefogadás feltételeiről:

2015.04.28. Forrás: facebook.com/BottyanEquus

Hozzászólások