Mutasd be lókiképző tehetséged sok tízezer lovasnak!

Mutasd be különleges kapcsolatodat a lovakkal, ismertesd lókiképző módszered élő videóban a Lovasok.hu közössége előtt! Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!

Különleges érzéked van a lovakhoz, háttértörténetüktől függetlenül könnyedén megtalálod Velük a közös hangot? Ha a lókiképzés a véredben van és szeretnéd, hogy még sokkal több ló és lovas életét, együtt töltött idejét legyen lehetőséged jobbá tenni, akkor mutatkozz be a Lovasok.hu Lókiképző Körtúráin, ahol élő videóban mutathatod be módszeredet a Lovasok.hu Közösségének!

Meséld el a történeted, legnagyobb sikereid, vázold fel közeli és hosszú távú céljaidat a kamera előtt! A programba belovaglók, csikónevelők, hajtók, elrontott lovakkal foglalkozók, versenyfelkészítők, természetes lókiképzők és minden olyan lóidomítással foglalkozó lovas jelentkezését várjuk, akik nem rettennek meg a gondolattól, hogy sok tízezer lovas fogja megismerni a nevüket!

Ha szeretnéd bemutatni és megmutatni a lókiképző tudásodat, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a kérdőívünket (- erre azért van szükség, hogy felkészülten érkezhessünk hozzád). A kitöltést követően hamarosan jelentkezünk Nálad és megbeszéljük a forgatás időpontját.

Fontos, hogy minél pontosabb válaszokat adj meg, hiszen az űrlap már az alapját fogja jelenteni a helyszíni interjúnak, amit Veled készítünk!

Ha bizonytalan vagy benne, hogy valóban ez a megfelelő Túra a Lovasok.hu-val opció számodra, keress minket munkaidőben telefonon a +3630 542 4276  vagy a +3630 725 1785-ös számon, és segítünk dönteni.

Mehetünk forgatni hozzád?

Hozzászólások