Mutasd be lókiképző tehetséged sok tízezer lovasnak!

Mutasd be különleges kapcsolatodat a lovakkal, ismertesd lókiképző módszered élő videóban a Lovasok.hu közössége előtt! Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!

Különleges érzéked van a lovakhoz? Háttértörténetüktől függetlenül könnyedén megtalálod Velük a közös hangot? Ha a lókiképzés a véredben van és szeretnéd, hogy még sokkal több ló és lovas életét, együtt töltött idejét legyen lehetőséged jobbá tenni, akkor mutatkozz be a Lovasok.hu Lókiképző Körtúráin, ahol élő videóban mutathatod be módszeredet a Lovasok.hu Közösségének!

Meséld el a történeted, legnagyobb sikereid, vázold fel közeli és hosszú távú céljaidat a kamera előtt! A programba belovaglók, csikónevelők, hajtók, elrontott lovakkal foglalkozók, versenyfelkészítők, természetes lókiképzők és minden olyan lóidomítással foglalkozó lovas jelentkezését várjuk, akik nem rettennek meg a gondolattól, hogy sok tízezer lovas fogja megismerni a nevüket!

A jelentkezéshez egyszerűen tölts ki az alább látható űrlapot! A beérkezett válaszok folyamatos feldolgozás alatt állnak – kitöltést követően hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Fontos, hogy minél pontosabb válaszokat adj meg, hiszen az űrlap már az alapját fogja jelenteni a helyszíni interjúnak, amit Veled készítünk!

Hozzászólások