Mutasd be tenyészeted a Lovasok.hu közösségének!

Tudjuk jól, hogy a lótenyésztés az egyik legkomplexebb szakma a különböző lovaságazatokon belül. Ahhoz, hogy valaki igazán sikeres legyen benne, nem elegendő néhány jó vérvonalú ló. A tenyésztés minősége nagymértékben múlik a lovak genetikáján, a tartástechnológián, a takarmány minőségén, a lovak tréningezésén és még számtalan más dolgon, amelyet komoly képzéseken lehet elsajátítani.

Ha mindez meg van, sajnos még az sem elég, hiszen ahhoz, hogy méltó elismerésben részesítsenek, ahhoz meg is kell tudnod ismertetni magad. Sok esetben ráadásul a lófajta, amely mellett elkötelezted magad, szintén nagyobb figyelemre szorul.

Ismertesd Te is tenyészeted főbb jellemzőit, meséld el, hogyan tölti mindennapjait a ménes, ismertesd céljaidat és mutasd be aktuálisan eladó lovaidat, fedezőménjeidet!

Mutasd be büszkeségeidet, eredményeidet és tenyészeted legfőbb céljait a Lovasok.hu közössége előtt! A Túra a Lovasok.hu-val Program kereteiben a lótenyésztőket is meglátogatjuk!

Ha kész vagy megmutatni a legszebb lovaidat, ménesedet, akkor töltsd ki a kérdőívünket (erre azért van szükség, hogy felkészülten érkezhessünk hozzád). A kitöltést követően hamarosan jelentkezünk Nálad és megbeszéljük a forgatás időpontját.

Ha bizonytalan vagy, ha maradtak a döntést támogató kérdéseid, keress minket munkaidőben telefonon a +3630 542 4276  vagy a +3630 725 1785-ös számon, és segítünk dönteni.

Szívesen forgatnánk Veled!

Hozzászólások