Töltsd fel pillanatok alatt rendezvényeid! Hirdesd lovas programjaid, képzéseid, rendezvényeid a Lovasok.hu-n!

Rendezvénynaptárunk hosszú évek óta működő funkciónk, amelyet a Lovasok.hu Látogatói már mind-mind jól ismernek. A felületről gyorsan, könnyedén és hatékonyan ki lehet keresni a szükséges információkat – éppen ezért nagy népszerűségnek örvend. Gyakran még az utolsó pillanatokban is felkeresik a rendezvényre készülődők, hogy gyors emlékeztetőhöz juthassanak. Éppen ezért az egyéb hirdetések mellett mindenképpen érdemes folyamatosan megjeleníteni az eseményt ezen a felületen is.

Az adatlapra címet, helyszínt, időpontot és komplex bemutatkozást is feltölthetsz fotókkal, videókkal és linkekkel. A program adatlapján az elérhetőségek mellett kiemelt helyen tüntetheted fel a jegyek árát és a bővebb információk külső hivatkozását is.

A Programkeresőnk további előnye, hogy a már lezajlott események adatlapjai nem tűnnek el, nem törlődnek, egyszerűen egy archive könyvtárba kerülnek. Ez több dolog miatt is előnyös hirdetőink számára. Egyrészt ciklikus rendezvény esetén a látogató számíthat rá, hogy bár a hirdetés, amelyre érkezett, már nem aktuális, a hirdető esetleg friss eseménnyel készül. A másik fontos dolog, hogy hirdetőink oldalára mutató linkek az archivált hirdetéseknél is tovább élnek, így folyamatosan generálják a látogatókat a saját oldaladra, valamint egy erős külső hivatkozást fog jelenteni az oldaladnak, ami a Google-ben való helyezésednek kedvez.

Hirdesd hatékonyan lovas rendezvényedet Magyarország legnépszerűbb online lovas felületén!

Programkereső - Üzleti

63.500 Ft/év

5 db esemény / év

Programkereső - Üzleti

19050 Ft/program

1 db esemény

Hozzászólások