Hirdesd lovas létesítményedet, szolgáltatásodat, szervezetedet a Lovasok.hu-n!

Magyarországon nincs még egy olyan portál, ahol ilyen sok hirdető között, ilyen gazdag szűrési lehetőséggel lehetne lovas létesítményt, -szervezetet, illetve – szolgáltatást keresni. Fontos kiemelnünk, hogy a Lovardakereső néven elhíresült felületünkön nem kizárólag bértartási lehetőségekkel rendelkező helyeket lehet megjeleníteni, hanem többek között olyan helyszíneket, szálláshelyeket is, amelyek valamilyen formában kötődnek a lovakhoz.

A Lovardakeresőt lovasok alkották. Éppen ezért minden olyan feltételnek eleget tesz, amelyek a látogatók igényeit szolgálja. Beépített térképes kereső funkciónkkal, jól átgondolt szűrőrendszerünkkel az ide érkező látogatóink könnyedén megtalálják az ideális helyet, éppen ezért a Lovardakereső a Lovasok.hu egy igen népszerű felülete!

Aki bértartást, lovasoktatást, rendezvényhelyszínt, lókiképzőt vagy más lovas szolgáltatást keres, az a Lovardakeresőnket keresi fel először. A legeredményesebb lovas létesítmény hirdetőink havonta több ezer konkrét látogatót vonzanak az adatlapjukra, ami óriási eredmény tekintettel a gazdag szűrőrendszerünkre, amelynek segítségével minimálisra csökkentettük azt, hogy valaki “tévedésből” nyisson meg egy adatlapot, amely nem az ő igényeit szolgálja.

Évente 90.000 lovas szolgáltatás után érdeklődő a Lovasok.hu Lovardakeresőjében!

Havonta közel 8000 látogató keresi az ideális lovas szolgáltató helyeket Magyarországon a Lovasok.hu Lovardakeresőjén keresztül, akik közül közel 10% külföldi. Látogatóink átlagosan 6 oldalt tekintenek meg.

Szeretnéd, ha Téged is megtalálnának? Tedd teljesebbé a rólad és létesítményeidről, szolgáltatásaidról alkotott képet! Használd ki amit a 8 szűrési lehetőség, és 9 választható szolgáltatás megismertetése biztosít számodra! Töltsd fel videóidat, képeidet, lovastáborokat, bértartást, lókiképzés, rendezvényhelyszínt, lovastúrát, lovas szállást, versenysportot, vagy éppen lovasoktatást, lovasterápiát bemutató szolgáltatásaidról és légy Te az első, akire rátalálnak a Lovasok.hu-n!

Kép forrása: Pixabay.com

Hozzászólások