Mutasd be lovas termékeidet, szolgáltatásaidat Magyarország legnagyobb lovas Facebook oldalán!

Ahhoz, hogy terméked elérje célközönségét, és hirdetési kampányaid rendre sikert arassanak, ma már nem elég elkészíteni a webáruházat vagy feltölteni a bemutatkozó oldalhoz tartozó információkat! Célzottan kell eljuttatnod a leendő vásárlóknak a terméked/szolgáltatásod hirdetését. Ebben nyújthatnak segítséget hatékonyságnövelő szolgáltatásaink, köztük a social média felületeinken való megjelenés, melynek köszönhetően gyorsan, és könnyedén növelheted oldalaid látogatottságát, eljuttathatod hirdetésed a megfelelő célcsoporthoz!

Facebook posztjaink átlagosan 10-20.000 organikus elérést mutatnak, a legjobb tartalmaink 40-60.000 organikus elérést produkálnak! A Lovasok.hu Facebook posztjainak hatékonysága elsősorban a több, mint 110 000-es lószerető követőtáborának köszönhető, akik posztjainkat nem csak nyomon követik, de a legtöbb esetben kedveléssel, hozzászólással és megosztással is díjazzák. Ez azon túl, hogy óriási elérést ad posztjainknak (hiszen azok a posztok jutnak el a legtöbb emberhez, amelyek a legtöbb reakciót váltanak ki az Olvasókból), őszinte örömmel tölt el bennünket nap mint nap.

Másfelől köszönhető a Lovasok.hu Facebook oldalának sok-sok éve fennálló működésének. A Lovasok.hu-nál folyamatosan naprakészen tartjuk tudásunkat, ismerjük és változatosan használjuk azokat marketing fogásokat, megoldásokat, amellyel garantálni tudjuk, hogy üzeneteink széles körben eljussanak a célközönségnek!

Mutasd be terméked/szolgáltatásod a Lovasok.hu social media felületein!

Néhány organikus (nem fizetett) friss, meggyőző statisztikai adat, amelyet mindössze 2 hónap alatt értünk el:

  • 4.102.736 Facebook bejegyzés elérés
  • 50.000 kedvelés
  • 1500 hozzászólás
  • 900.000 videómegtekintés!!
  • 940 megosztás

Mi sikerünk hirdetőink sikere – használd Facebook posztjaink erejét lovas vállalkozásod hirdetésében!

Facebook poszt

37 846 Ft

Átlagosan 10-20.000 organikus elérés

Facebook borító

200 025 Ft/hét

Átlagosan 10-20.000 organikus elérés

Facebook megosztás

31.623 Ft

Átlagosan 10-20.000 organikus elérés

Kép forrása: canva.com

Hozzászólások