Színezd ki a Lovasok.hu-t saját lovas vállalkozásod álló- vagy mozgóképeivel!

Egyetlen kép néha többet ér ezer szónál.

Az emberek olvasási, böngészési szokásai jól tudjuk, hogy folyamatosan változnak. Ma már nem úgy olvasunk újságot, hogy kinyitjuk az első oldalon és szépen sorban átnézzük a nap eseményeit. Napjainkban elektronikus gyűjtő oldalakat futunk végig, válogatott cikkekből tájékozódunk és nem 20-30 cikkből, hanem akár több 100-ból nyerünk információkat nap mint nap. Ez az óriási mértékű híráradat folyamatosan arra sarkal bennünket, hogy szelektáljunk az elénk kerülő tartalmakból.

Azonban a mai napig vannak olyan marketinges fogások, amelyekkel meg lehet ragadni a látogatók figyelmét. Ide soroljuk figyelemfelkeltő képeket – ezek a tartalmak minden esetben meg fogják előzni a szöveges társaikat.

Hogyan is néz ki egy figyelemfelkeltő kép?

Több módon is el lehet érni, hogy egy kép figyelemfelkeltő, olvasásra-kattintásra buzdító legyen. Például olyan szimbólumokat helyezünk rá, amelyeken nehéz túlgörgetni (stop tábla), vagy olyan színeket használunk, ami kitűnik a megszokott sémából vagy például néhány egyszerű technikával mozgásra bírjuk ezeket a fotókat.

Ezek mind-mind régóta használt fogások a marketingben.

Szeretnél Te is ilyen képet? Igény esetén segítünk megtervezni, és megvalósítani a leghatékonyabb banner megjelenést a termékedre!

Miért érdemes a Banner megjelenésedet Lovasok.hu-nál megrendelned?

A Lovasok.hu több mint 10 éves múltra visszatekintő, folyamatosan fejlődő, felhasználóbarát módon kialakított lovas portál. A Lovasok.hu átlagosan havi 100.000 egyedi látogatottsággal bír. Látogatóink többsége lószerető, állatbarát emberek, akiket lenyűgöznek ezek a csodás teremtmények, de Olvasótáborunk nem kizárólag lótulajdonosokból és olyanokból áll, akik a lovakkal rendszeresen kapcsolatot ápolnak. Szakácsok, villanyszerelők, informatikusok, ügyvédek és könyvelők, cégtulajdonosok, boltvezetők, a Lovasok.hu-n az élet minden területéről napi szinten érkeznek kíváncsi látogatók, akik között jelen van a célközönséged!

A Lovasok.hu-nál konkrét kimutatásokkal támasztjuk alá hirdetésed sikerét! Sok hirdetői felületnél nem adnak rá lehetőséget, ellehetetlenítik a nyomon követést. Mi nem csak megadjuk, de amennyiben megfogadod javaslatainkat, garanciát is vállalunk annak eredményességére. Egy jó mérési alapokra felépített hirdetési kampány pontosan olyan, mintha a nyílvesszőt nem vaktában lőnéd el, hanem megmarkolnád és egyenesen a céltábla közepébe szúrnád bele!

Hogyan érdemes banner helyet választani?

Minél előkelőbb helyen van a banner hirdetés, annál eredményesebb lesz a kampányod. Alapvetően kétféle banner hirdetési lehetőség közül választhatsz:

  • Fix banner hirdetések
  • Váltakozó megjelenésű bannerek

Ahogy a neve is mutatja, a fix megjelenés esetében kizárólag a Te hirdetésed fog futni, ha ezt az opciót választod, míg a váltakozó opciónál bizonyos feltételek szerint jelenik meg a tartalmad.

Talán a fix megjelenést nem is kell ennél jobban ismertetni, egyértelmű, hogy sokkal hatékonyabb megoldás. Hogyha váltakozó banner hirdetésen gondolkozol, érdemes legalább 100.000-150.000 AV-t vásárolnod/hó (vagy kevesebbet, rövidebb kifutási idővel. Az AV takarja azt a számot, hogy hányszor jelenik meg a képed az adott banner zónában a hirdetésed teljes időszakában.

Nem mindegy, hol jelenik meg a bannered!

Ahhoz, hogy sikeres legyen a megjelenés, érdemes jól átgondolni a banner megjelenést és célzottan feladni a hirdetést. Ha lovardát hirdetsz, akkor javasolt a lovardakeresőnkben található banner zónákat megcélozni.

Az oldalon különböző méretű és helyű banner zónák érhetőek el. A legelőkelőbb helyen például a fejléc banner áll, amely az oldal tetején helyezkedik el. Létezik még oldalsávos vagy tartalomközi megjelenés is. Ezen felül számos banner méret közül válogathatsz, amely közül javasolt a mobil méretet is kihasználni.

Tehát rengeteg opció áll rendelkezésre és minden egyes hirdetésnek más paramétereknek célszerű megfelelniük. A befektetett munka hamar megtérül! Egy jól feladott banner hirdetés ugyanis megsokszorozhatja az eredményeidet!

Váltakozó banner

12.700 Ft/10.000 AV

Minimum 10.000 AV-tól

Fix tartalomközi banner

111.125 Ft/hét

Fix fejléc banner

282.575 Ft/hét