A legjobb lóverseny témájú online kaszinó játékok

Kétségtelen, hogy a lóversenyzés a világ egyik legizgalmasabb sportja. Ha a lóversenyek rajongója vagy, imádni fogod ezeket az online kaszinó játékokat, amelyek témája a sportág körül forog. Az izgalmas versenyektől kezdve az okosan megtervezett bónusz funkciói ezek a játékok órákon át szórakoztatnak majd. Szóval nyergelj fel, és készülj fel, hogy otthonod kényelméből megtapasztald a lóversenyzés izgalmát!

Frankie Dettori’s Magic Seven

Ha Ön a lóversenyek szerelmese, Frankie Dettori neve ismerősen csenghet. Ő a világ egyik legnépszerűbb zsokéja, aki Nagy-Britanniából származik. A Playtech 2010-ben úgy döntött, hogy az ő képmására készít egy gépet, és kiváló munkát végeztek.

Ez a nyerőgépes játék öt tárcsával és huszonöt nyerő vonallal rendelkezik, és ez az egyik legjobb lóverseny témájú nyerőgép. A fogadási tartomány nagy, 0,010 dollártól kezdve egészen 500 dollárig terjed. A maximális készpénzes jackpot lenyűgöző 40 000 dollár, ami miatt ez a versenyjáték népszerű választás a nagymenők körében. A játékosok végignézheted, ahogy a legendás zsokék versenyeznek a pályán.

Ha egy izgalmas játékot keresel, amelyben nagy nyereményre van esélyed, akkor ne keress tovább, mint a Frankie Dettori’s Magic Seven. Az egyedi funkciók és az ingyenes pörgetéses bónusz kör miatt remek választás mindazok számára, akik otthonról szeretnék átélni a sportág hangulatát.

Lucky Day at the Races

Ez a játék 2013-ban jelent meg a Top Game által. Ez egy autóverseny témájú nyerőgép 5 tárcsával és 20 nyerővonalas, rajzfilmes stílusban, amelyet néhány játékos nem biztos, hogy élvezni fog. A hangzásvilág meglehetősen békés, ellentétben a valódi versenypályák nyüzsgésével.

A játékban a legalacsonyabb értékű szimbólumok a kártya emblémái, míg a legmagasabb értéket két ló és három zsoké képviseli. A játék egyéb, az izgalmi szinthez hozzájáruló elemei közé tartozik a bónusz ingyenes pörgetések funkció. A játék RTP-je (játékos-visszatérülési arány) azonban csak 94,94 százalék, ami a bónuszok tekintetében elmarad a többi játékhoz képest.

Scudamore’s Super Stakes

A NetEnt egy olyan online kaszinó nyerőgépes játékot készített, amely a trófeák megnyeréséről és a bajnokká válásról szól. Legyen részed egy csodálatos lóverseny témájú nyerőgépes kalandban, amelyet nem más, mint Peter Scudamore és három további zsoké vezet. A show sztárja itt duplán a Wild – ismerd meg Mister Peter-t. Ő áll az eredményül kapott kombináció bármely szimbólumáért, és 1000, 300 vagy 100 érmét ad, attól függően, hogy 5, 4 vagy 3 szimbólumot találsz el belőle.

A három fő előny, amit a játékosok a scatterekből kapnak, az az, hogy a Peter’s Classic Cupot aktiválhatják, ha három ilyen ikon jelenik meg az 1., 3. és 5. tárcsán. Képzeld el, ha egy versenyen a győztes lovat választanád ki, ahelyett, hogy egy klasszikus eseményt néznél. A kiterjesztett tárcsás lóversenyek rajongói ezt próbálják majd megtenni a nyeremény érdekében.

Látogass el a HotSlots ÖSSZES JÁTÉK-ra, ahol még több online kaszinó játékot találsz.

Derby Dollars

A Real Time Gaming, a játék mögött álló szoftverfejlesztő, néhány csodálatos bónuszt és kiegészítő funkciót is beépített, amelyek kárpótolnak a gyenge grafikáért. Egyszerre több játékot is játszhatsz, ha sikerül aktiválni az extra köröket, ami izgalmasabbá teszi az élményt.

Ha szerencsés vagy, a Wild Horse funkcióval akár 3400 érmét is nyerhetsz egyszerre. Ráadásul mivel a Wild Horse szimbólum is szerepel a játékban, 25 ingyenes pörgetéssel játszhatsz. A bónuszjátékok és az ingyenes bónusz pörgetések nagyszerűen növelik a nyerési esélyeidet.

Bár ennek a játéknak a nyereménye nem olyan nagy, mint néhány más bónusz- és pörgetési ajánlaté, még mindig nem túl rongyos – majdnem 2000 forinttal többel távozhatsz, mint amikor elkezdtem játszani.

Sure Win

A Microgaming lóversenyzős játéka gyönyörű grafikával rendelkezik, amely pontosan megmutatja, hogyan néz ki egy valódi verseny. Az 5 tárcsás videón 25 nyerővonal található, amely különböző fogadási méreteket kínál, így bárki játszhat és élvezheti a játékot.

A ‘Sure Win’ és a ‘Bookmaker’ két kulcsfontosságú szimbólum, amelyeket a játékosoknak keresniük kell a játék során. Ezek a szimbólumok gyakran bónusz nyereményeket adnak a szerencsés játékosoknak, más nagyszerű ajándékok mellett. Ha egy játékos elég szerencsés ahhoz, hogy 5 évad szimbólumot érjen el a tárcsáján, akkor 24 extra pörgetést indít el egymás után. Ez az ebből eredő szorzóknak köszönhetően általában komoly jackpotokat és pénznyereményeket eredményez.

Ezt a játékot a legtöbb Micro-gaming szerencsejáték weboldalon megtalálhatod. Ráadásul egy ingyenes bónusz pörgetés funkcióval is rendelkezik, hogy még jobbá tegye a napodat!

Következtetés

Mindent egybevetve, a lóverseny témájú nyerőgépek remek módja annak, hogy élvezd a sportot anélkül, hogy ki kellene mozdulni otthonról. A bónuszok és az ingyenes pörgetések még izgalmasabbá teszik ezeket a játékokat, így mindenképpen próbáld ki őket, amikor legközelebb szerencsésnek érzed magad.

Ez csak néhány a sok lóverseny témájú online nyerőgép közül. Ha tehát új és izgalmas játéklehetőség után nézel, ne keress tovább – ezek nagyszerű játékok. És ki tudja – lehet, hogy még egy nagy nyereményt is bezsebelhetsz.

2022.11.16.

Hozzászólások