Lovas program körtúrák

Lovas túrát, -tábort, -versenyt, -rendezvényt, -fesztivált vagy más lovas programot rendezel? Add el a jegyeket – töltsd fel a helyeket pillanatok alatt a Túra a Lovasok.hu-val Program segítségével!

Szeretnél végre egy minőségi promóciós videót, amiben komplexen bemutathatod lovas programodat? A Túra a Lovasok.hu-val Programjával most ennél sokkal többet adunk! Nem csupán egy minden igényt kielégítő, informatív és vágykeltő, izgalmas profi videós bemutatkozó videót készítünk, de mindezt élő közvetítésben publikáljuk a Lovasok.hu 110.000 követővel rendelkező Facebook oldalán!

Legyen szó több száz fős rendezvényről, lovas showról, tenyésszemléről, szakmai előadásról vagy akár egy családias hangulatú lovas táborról, ennél egyszerűbben és hatékonyabban nem tudsz eljutni potenciális résztvevőidhez!

Töltsd ki az űrlapot (azért, hogy felkészülhessünk, és célzott kérdésekkel segíthessünk) és küldd el nekünk. A lehető leghamarabb jelentkezünk nálad, és meginterjúvolunk a tervezett rendezvény helyszínén.

Hozzászólások