Top 5: a legjobb lovas ajándéktárgyak

A Lovasokban az a jó, hogy nemcsak sok szép csecsebecsével lehet meglepni őket, hanem hasznos, praktikus apróságoknak is örülnek, mindegy, csak lovakkal és természetjárással legyen kapcsolatos. Most leírjuk a top 5 szerintünk legjobb és legpraktikusabb lovas ajándékot. Reméljük, hasznotokra válik!

Személyre szóló ajándékok

  1. Póló, bögre

Ki ne örülne, ha minden reggel szeretett lovával nézhetne szembe már a reggeli kávé, vagy tea elfogyasztása közben? Vagy, ha mindenki megkérdezné: a lovaddal vagy ott azon a képen a pólódon? Esetleg egy közös tereplovaglás alkalmával megörökített pillanat születésnapra, vagy karácsonyra? Ezek az ajándékok egyszerre praktikusak és személyesek, csak egy csipet fantázia kell hozzá és sok-sok szeretet!

  1. Művészeti alkotás

Egy kézzel készített kép a falon önmagában is egyedi, és feldobja a lakás hangulatát. Ha egy lovas élményt ábrázoló fotó kerül feldolgozásra, akkor pedig kifejezetten otthonossá teszi a légkört. Válogasd át a közös fotókat, rendelj egy alkotást a Mamának az unokáiról, amint épp lovaznak. Akár csak egy tájkép, amelyen a lovad legelészik.

Praktikus ajándékok

  1. Kulcstartó, karabiner

Minden lovas tudja, hogy a karabiner és a kulcstartó aranyat ér. Ráadásul ezeket is fel lehet dobni (kötelező!) lovas motívumokkal. Mini kengyel, nyereg, vagy akár egy jól sikerült közös fotó is díszítheti ezt a nagyon is hasznos kis apróságot, amelyet ajándékba adunk.

  1. Övtáska, hátizsák

Aki terepre jár, az jól tudja, hogy egy övtáska nagyon jól jön- nyeregtáska hiányában pláne. Az a jó benne, hogy a legfontosabb dolgok, mint az irataink, vagy a papír zsebkendő, esetleg a telefonunk biztonságos helyen lehetnek. Ha netán valami nem várt helyzet ér minket, és a lovunk előbb ér haza, mint mi, ezek akkor is kéznél vannak. A hátizsákot nem kell ragozni. Mindig, mindenkinek jól jön, ezzel Mi lovasok is így vagyunk, pláne, ha lovas minta díszíti.

  1. Lovaskesztyű

Egy jó lovas kesztyűre mindig szükség van. Nem lövünk nagyon mellé, ha tudjuk a méretet, hiszen  ez a kiegészítő viszonylag gyorsan kopik, elhasználódik, főleg, ha a lovag körüli munkához is használjuk.

A felsoroltakhoz még annyit érdemes hozzátenni, hogy mindennemű kiegészítő, amely a lónak, vagy a lovasnak hasznos, legyen az zokni, ínvédő, izzasztó, vagy egy csinos kötőfék, vagy kantár -és még sorolhatnánk-biztosan a kedvére tesz egy vérbeli Lovasnak.

A jó hírünk, hogy egyre több Partnerünknél beszerezhetsz kedvezményes áron mindenféle hasznos, és/vagy szép ajándékot, amely egyben személyes is lehet! Ha tehát nincs ötleted, böngéssz egy kicsit oldalunkon, hátha elfog az ihlet!

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek!

2019.08.05. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége

A képek forrása: Pixabay.com

Hozzászólások