Telefonálj mostani számlád töredékéért Lovasok.hu Kártyáddal!

A Lovasok.hu Kártya azért jött létre, hogy a Lovasok közössége minél több költséget takaríthasson meg, és számos rendkívüli lehetőség váljon elérhetővé tagjai számára! Exkluzív tartalmak, kizárólag Kártyatulajdonosoknak szóló nyereményjátékok és még sok más meglepetés vár rátok a jövőben!

Egyre több helyen fogadják el a Lovasok.hu Kártyát! Nem csak lovardák, lovasboltok, lókiképzők és egyéb lovas szolgáltatást és terméket kínáló cégek csatlakoznak az Élménykártya Programhoz, Partnereink között számos más területről is találhatsz vállalkozásokat.

Milyen egyéb lehetőségek nyílnak meg a Kártyatulajdonosok előtt?

Kiegészítheted otthonodat, vagy megajándékozhatod szeretteidet egy-egy ízléses, egyedi műalkotással. Akár lovas, akár egyéb témában gondolkozol, partnereink között képzőművészt is találsz, aki egyéni megrendeléseket készít neked kedvezményesen!

Ennél egy jót a családdal? Már több, színvonalas éttermi szolgáltatást kínáló elfogadóhely is csatlakozott programunkhoz!

Vágynál egy igazi, nyugodt feltöltődésre kényeztető wellness szolgáltatásokkal és kulináris élményekkel? Lovasok.hu Kártyáddal nem csak lovas szálláshelyek és programok érhetők el kedvezményesen!

Nem érzed magad elég kiegyensúlyozottnak? Az egészséges életmód egyik alappillére a helyes étkezés. Partnereink között profi dietetikust is találsz, aki segít egyszerűen és hatékonyan változtatni ezen!

Mi több, Lovasok.hu Kártyával utazásaid során is sok időt és költséget megspórolhatsz, hiszen elfogadóhelyeink között találsz utánfutó és autókölcsönzőt is!

Csökkentenéd telefonszámládat? Lovasok.hu Kártyabirtokosként csatlakozhatsz a Pegazus Élmény Vodafone flottához, ahol korlátlan beszélgetések és kiváló lefedettség vár kedvező feltételekkel!

Itt az ideje, hogy felfedezd a Lovasok.hu Kártyával megnyíló lehetőségek világát! Érdemes minél többször felkeresned az oldalt, hiszen Lovasok.hu Kártya Partnereink adatlapjai folyamatos feltöltés alatt állnak!

Ha ismersz olyan üzletet vagy szolgáltatót, akit szívesen látnál elfogadóhelyeink között, ne tartsd titokban! Ajánlásodért cserébe 1000 forint értékben adunk levásárolható pontokat Lovasok.hu Kártyádra. A részletekért és az ajánlás beküldéshez kattints ide!

 

 

2019.06.19.Paraczky Cecília, a Lovasok.hu Szerkesztősége
Képek: Pixabay.com

Hozzászólások