Megújult a Lovasok.hu Kártyaprogram!

Igényes lovardák, magas tudást nyújtó képzések, ideális szálláshelyek, prémium termékeket kínáló lovas boltok… – egyre többen és többen csatlakoznak a Lovasok.hu megújult Kártyaprogramjához!

Országos szintű hálózat van kiépülőben!

Célunk, hogy a Lovasok.hu közössége részére, így előtted is minél több lehetőség nyíljon meg. Ezért alkottuk meg a Lovasok.hu Élménykártya rendszerét, amelyhez csatlakozva Te magad is akár már egyszeri használattal is számottevően csökkentheted havi kiadásaid mértékét.

Élvezd ki Te is a Lovasok.hu Kártya előnyeit!

Ugye jó lenne, ha minden ötödik lovasoktatáson ingyenesen vehetnél részt? Ugye Te is szeretnél megpihenni álmaid szálláshelyén, megnyugtató, lovas környezetben akár 15-20%-os kedvezménnyel? Esetleg csak az utazás a probléma? Elfogadóhelyeink között utánfutó és autókölcsönzőt is találsz!

Tudjuk azonban, hogy a lovas élet ennél még sokkal, de sokkal többről szól!

Tartsd a kapcsolatot, beszélgess telefonon barátaiddal akár féláron, fejleszd szakmai tudásodat, tanulj nyelveket kedvezményesen, vegyél részt értékes Lovasok.hu Kártyatulajdonosoknak szóló nyereményjátékainkon! Gyűjts pontokat vásárláskor, melyeket további értékes termékekre válthatsz be!

Ez még nem minden, hiszen az idei év is rengeteg élményt, sok-sok meglepetést tartogat számunkra – versenyek sokasága, ígéretes rendezvények, előadások tengere vár ránk. Az elmúlt évekhez hasonlóan Lovasok.hu Kártyáddal idén is megannyi rendezvényre léphetsz be díjmentesen vagy kedvezményes áron.

Megújult a Lovasok.hu Kártya oldalunk!

Térképes keresőnk segítségével pillanatok alatt megtalálhatod a hozzád legközelebbi elfogadóhelyeket; főoldalunkon napi szinten tájékozódhatsz Partnereink legfrissebb híreiről.
Érdemes minél többször fellátogatnod az oldalt, hiszen Lovasok.hu Kártya elfogadóhely Partnereink adatlapjai folyamatos feltöltés alatt állnak!

Kíváncsivá tettünk? Kattints a következő gombra és tekintsd meg Lovasok.hu Kártya elfogadóhelyeket!

Hozzászólások