Csodálatos helyeken kapcsolódhatsz ki kedvezményesen Lovasok.hu Kártyáddal!

A Pegazus Élménykártya Program közelebb hozza a természetet a Lovasok közösségéhez. Ki ne szeretne mesebeli szépségű, nyugodt helyeken feltöltődni szeretteivel úgy, hogy közben még pénzt is spórolhat? Mindenkinek jár a kikapcsolódás!

Elfogadóhelyeink között sokféle szállásadót találsz, sokféle programlehetőséggel. Választhatsz aktív pihenési formákat, de ha csak lazítani akarsz, egyszerűen hátra dőlhetsz és élvezheted a különféle wellness szolgáltatások nyújtotta kényeztetést! Masszázs, csontkovács, élményfürdők, gyertyafényes éjszakai fürdőzés… Partnereink mindent megtesznek, hogy vendégeik kedvére tegyenek!

Középkori vagy mediterrán hangulatot tükröző szállások, egyszerű kemping, otthonos kisház és lovasudvar, vagy kastély – tényleg nagyon változatos lehetőségek közül választhatsz. Biztosan megtalálod a neked megfelelő típusú szállást! Az igényes vendéglátás és a jó hangulat mindenhol garantált!

Bejárhatod lovas-, vagy gyalogtúra keretében a környéket, bérelhetsz kerékpárt, de egy hangulatos horgásztó csendjét is élvezheted. Kóstolj bele a helyi ételkülönlegességekbe és élvezd a körülvevő természet nyugalmát! Használd ki Lovasok.hu Kártyád előnyeit és töltődj fel energiával, élményekkel!

Tudj meg többet szállás szolgáltatást nyújtó Partnereinkről és válaszd ki a neked legideállisabb helyet!

Szállás szolgáltatást kínáló Partnereink:

Puchner Kastélyszálló

Vadkert Major

Wellness Hotel Aphrodité

Koppány Lovasudvar

Ökopark Lovasudvar

Szépalma Hotel és Ménesbitrtok

 

Ajánld kedvenc szolgáltatódat Lovasok.hu Kártya elfogadóhelynek! 

2019.05.19. Paraczky Cecília, a Lovasok.hu szerkesztősége 

A képek forrása: pixabay.com

Hozzászólások