Szolgálatba állt a Horse Trans Cargo új lószállító kamionja

Nagy büszkeséggel számolunk be flottánk legújabb lószállító szerelvényének átvételéről. 2015. április 1-én a hollandiai Raalte városában vehettük át a lenyűgöző méretekkel rendelkező járművet, mely egyszerre akár 19 lovat is kényelmesen el tud szállítani.

6 képünk van az új 19 lovas lószállító kamionról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Hazaérkezése után azonnal elkezdtük a magyarországi forgalomba helyezéssel kapcsolatos, igen sokrétű hivatalos eljárás intézését. Bő két hét alatt minden formasággal sikerül elkészülnünk, így április végén már el is indul az új kamion első útjára, Spanyolország irányába.

Az új szerelvény eleje, a cégünknél már bevált és megbízható MAN TGX, 12 ló befogadására képes. Méretéből adódóan, illetve nagy menet közbeni stabilitást nyújtó két hátsó tengelyének köszönhetően a dobozban alig érezhetőek az út egyenetlenségei, a benne szállított lovak sokkal komfortosabban utazhatnak, kisebb stresszen átesve, kevésbé elfáradva érkezhetnek meg célistállójukhoz.

Még 5 képünk van az új 19 lovas lószállító kamionról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A belső kiképzésében és kényelmében teljesen megegyező pótkocsira további hét ló rakodható, így a teljes szerelvény a 19 lovas kapacitásával kiválóan alkalmas azon ügyfeleink kiszolgálására, akik nagyobb számú lovat szeretnének velünk egy időben, egy bizonyos helyre szállíttatni.

Cégünk az évek során folyamatosan és célzottan odafigyel a szállítóeszközök állandó karbantartására, megújítására, mert hiszünk abban, hogy csak így érhetjük el, hogy hiteles és magas minőségű munkát végezhessünk.

Még 4 képünk van az új 19 lovas lószállító kamionról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Bízunk benne, hogy ezzel mind ügyfeleink, mind az általunk szállított lovak megelégedését kivívhatjuk.

Elérhetőségek:
Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu 
E-mail: info@horsetrans.hu

2015.04.16. Berecz Enikő, Horse Trans Cargo

Hozzászólások