keresés a lovardák között


További Global Champions Tour hírek >>

Global Champions Tour 2011.
Monte-Carlo, Monaco

Casall la SillaA 2011-es versenysorozat az ötödik állomásán érkezett meg Monacoba. A Földközi-tengertől csupán néhány méterre felállított egyedi arénában versenyeztek a lovasok a Frank Rothenberger által épített pályán. Egyedüli dupla hibátlan lovaglást Rolf-Göran Bengtsson és Casall la Silla tudtak bemutatni.

A monacoi versenyek jellegzetessége, hogy a pálya rendkívül kicsi, viszont a pályaépítő ezért nagyon technikás vonalvezetést tud rajta építeni. 2011 júniusának utolsó hétvégéjén 48 indulóból így végül csak egy dupla nulla született, így nem került sor összevetésre. Rolf-Göran Bengtsson, olimpiai ezüstérmes, ezzel idei második fordulóját nyerte meg. Hamburgban szintén a 12 éves holsteini Casall la Silla (Caretino x Lavall I) nyergében győzött.

„El vagyok ragadtatva a ma estétől, mert sosem reméltem, hogy két GCT fordulót is megnyerek, különösen, hogy már egy Jaeger-LeCoultre óra büszke tulajdonosa vagyok.”

A német Christian Ahlmann volt a legközelebb az esetleges összevetéshez, mivel a Melchior család tulajdonában lévő Taloubet Z nyergében (Galoubet A x Polydor) verőhiba nélkül, ám a második fordulóban az alapidő túllépéséért 1 hibaponttal a második helyen zártak. Rodrigo Pessoa Let’s Fly nevű lován (Lordanos x Forrest xx), amely Shutterfly anyai féltestvére, a leggyorsabb 4 hibapontos lovaglást mutatta be, ezzel harmadik helyen végzett.

Casall la SillaNegyedik helyen Manuel Anon Suarez és a Kannan x Darco származású Baldo végzett a második fordulóban szerzett egy fával. Szintén egyet hibázott a második fordulóban a Marcus Ehning Sabrina (Sandro Boy x Landadel) és a Pius Schwizer Verdi (Hors la Loi II x Cantus) páros.

Összesítésben Edwina Alexander megelőzte Ludger Beerbaum-ot a monacoi hetedik helyével. Következő hétvégén Estorilban, Portugáliában folytatódik a Global Champions Tour 2011-es sorozata.

Eredmény és videók >>

Ranglista az ötödik forduló után >>

Eredmények:

1.forduló 2.forduló

Összevetés
hibapont

Összevetés
idő

 Pénzdíj   

1. Rolf-Göran Bengtsson Svédország Casall la Silla

0

0

-

-

92 000 €
2. Christian Ahlmann Németország Taloubet Z

0

1

 

60 000 €
3. Rodrigo Pessoa Brazília

Let's Fly

4

0

 

37 000 €
4. Manuel Anon Suarez Spanyolország Baldo

0

4

 

23 000 €
5. Marcus Ehning Németország

Sabrina

0

4

 

 

16 000 €
6. Pius Schwizer Svájc Verdi

0

4

9 000 €


Bardóczky Veronika
Lovasok.hu

Forrás és képek: globalchampionstour.com

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés