2021.05.28-30. Országos Minősítő és felkészítő díjugrató verseny- Kecskemét

2021.05.28 és 30-a között zajlott az Országos Minősítő és Felkészítő díjugrató verseny a kecskeméti Airvent Lovas Club-ban, ahol 164 lovas és 235 ló mérhette össze tudását, mintegy 39 versenyszámban 3 nap alatt.

A verseny első izgalmakkal teli napján pénteken, kiemelkedő eredményt ért el Popka Vanda RÁDIHÁZA-ELŐTÁNCOS nyergében, akivel a 110cm-es nyitott versenyszámban első helyezést ért el. A Kentaur Lovas Egylet párosa hibátlanul, 25,63 idővel teljesítette a pályát.  Ugyanebben a versenyszámban második helyezett lett Nagy Attila és BALOU CHIN CHIN K nevű lova, valamint harmadik helyezett lett Hrabovszky-Stégner Alexandra, ALL-IN nyergében.

A videón Popka Vanda és Rádiháza- Előtáncos

A pénteki napon kiemelkedően teljesített még Braunitzer Enikő és PM BANDERAS nevű lova, akik hazai pályán az Airvent Lovas Club indulójaként vettek részt a 130cm-es nyitott versenyszámban és hibátlan pályateljesítéssel büszkén állhattak a dobogó legtetejére. Ugyanebben a versenyszámban Potocska Attila és LORD CARTHAGO végeztek a második helyen a Mezőhegyesi Ménes KH SE  versenyzőiként.

A verseny második napján szombaton a 120cm-es nyitott versenyszámban Jakab-Tóth Kornélia és TABU DE GANAD nevű lova vihették haza az aranyérmet, hibátlan teljesítéssel és 25,59 idővel. Ugyanebben a versenyszámban ezüst érmet szerzett Farkas Nóra és EMESE, valamint bronzérmes lett Zajzon András BOGNÁR JENTORINO-DIARA nyergében.

A videón Jakab-Tóth Kornélia és Tabu de Ganda

A szombati nap másik kiemelkedő versenyszáma a 135cm-es, egyszeri összevetésű versenyszám, mely a szombati nap záró versenyszáma volt és összesen 7 db nevezés érkezett rá. Potocska Attila Lord Carthago lovával hibátlan alappályát követően az összevetésben sem tudott hibázni és sikeresen szerezte meg a páros az aranyérmet, akárcsak Vecsei Lili és PM Fortuna, akik a fiatal lovas kategóriában lettek első helyezettek.

A versenyhétvége zárónapján vasárnap a 110cm-es ifjúsági versenyszámban Hóman Gréta és KERÍTŐ nevű lova szerezték meg az első helyezést. A páros a Sion Security Kft. versenyzőjeként, hibátlan teljesítéssel végzett. Ezüst érmet szerzett Csengery Dóra és CONDOR G 2, valamint bronzérmes lett Jandó Balázs és ICATO, akik egy hibaponttal teljesítették a pályát.

A videón Hóman Gréta és Kerítő

A zárónap legmagasabb versenyszámaként 135 cm nyitott pályán Braunitzer Enikő PM BANDERAS nyergében szerezte meg az aranyérmet az Airvent Lovas Club versenyzőjeként, valamint második helyezett lett ugyanebben a versenyszámban Juhász Gábor és LAGRETTA HB nevű lova 4 hibaponttal.

Minden résztvevő lovasnak gratulálunk és további sikereket kívánunk!

Ha lemaradtatok volna az eseményekről, akkor sem kell szomorkodni. A Clipmyhorse.TV-n archív adatbázisában vissza tudjátok nézni! Jó szórakozást!

A videókat köszönjük a ClipMyHorse Magyarországnak!

2021.05.31.
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.08.18.

Hozzászólások