Túra a Lovasok.hu-val 2021-ben is!

Nem is olyan rég publikáltuk a 2020-as Túra a Lovasok.hu-val Programunk fantasztikus összefoglaló videóját az őszi forgatásokról, mellyel úgy gondoljuk, hogy egy igen izgalmas programsorozatot zárhattunk le. A különböző lovas sportágak képviselői mellett zárt körülmények mellett megtartott rendezvényre is kilátogattunk, górcső alá vettük a prémium lovaspályák építését és a lótenyésztés, valamint a lóegészség témáit is érintettük.

Folyamatosan érkeznek az izgalmas kész előzetesek és premierek a Túra a Lovasok.hu-val Programról, melyek megjelenési idejéről Facebook oldalunkon tájékozódhattok. Premier videóinkat több előzetes megjelenés előzi meg, melyek előre vetítik a teljes kisfilm tartalmát, továbbá minden előzetesben felhívjuk a figyelmet premier videóink vetítésének idejére is.

A Túra a Lovasok.hu-val program elsődleges célja objektíven bemutatni hazánk lovas szolgáltatóit, ide értve többek között a lovardákat, a lovas boltokat, a rendezvényhelyszíneket, a tenyésztőket, de a lovas élet kiemelkedő szereplőit is. Ezzel nem csak az adott helyszín elérhető termékeit, szolgáltatásait ismerhetitek meg, de lehetőséget nyújtunk az innovatív megoldásokról való tájékozódásra is – mind a lovassportban, mind pedig a lótartásban, lóegészségben.

Nagy szeretettel várjuk továbbra is a jelentkezőket a Túra a Lovasok.hu-val tavaszi-nyári forgatási időszakára a lovasok.hu/turak/oldalunkon!

Fogadjátok szeretettel a 2020-as őszi forgatásunk összefoglaló videóját!

2021.01.11.

Hozzászólások