keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Utánpótlás sikerek Szlovákiában

Nagyon jól szerepelt a magyar díjugrató utánpótlás

A Pozsony melletti Pezinokban kimagasló teljesítményt nyújtott a magyar díjugrató utánpótlás válogatott.

A CSIO verseny ifjúsági Nemzetek Díjában Szegedy Adrienn-Charmen (8/4), Bagyánszky Gabriella-Cezanne (5/4), Lázár Zoltán-Brody és Burucs Barna (0/4) összeállítású csapatunk a lengyelek mögött az ausztriai eredményt megismételve zárt. A 12-14 év közti gyermek korosztály csapatversenyében viszont a végletekig izgalmas összevetés után a németeket legyőzve nyert a Jármy Vince-Kitara, Lehotai Máté-Viador, Stieber Sztella-Toleda, Szuhai Péter-Ludwig párosokkal a magyar válogatott.

A CSIO verseny másik kiemelt eseményében, a nagydíjakban az ifjúsági lovasok jeleskedtek, ahol Eduard Petrovic 140cm-es, technikás pályáján 32 indulóból Burucs Barna Sir Winstonnal, Sopronyi Réka Randival, Lázár Zoltán Brodyval és Vándor Zsófia Casingerrel lett helyezett. A gyermek nagydíjban a csapat sikert sajnos nem tudtuk folytatni, de a vigaszdíjban Angelus Hanna Carlóval nyert és egy 120 cm-es versenyszámban Szuhai Péter Mr Catrickkel második lett. Az ifjúságiaknál Bogár István tanítványa, Fabriczy Tekla jeleskedett, aki két gyors lovaglás után kétszer húzatta el a magyar himnuszt.

Edzőink munkáját dicséri, hogy jövőnk nemzedéke a szabadtéri szezon második CSIO versenyén is jó formában hozta az eredményeket a magyar díjugrató sport számára.

2013.06.27.
Forrás: Lovasszovetseg.hu , Fotó: Myrtill.com

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés