Hirdesd eladó lovaidat, fedezőméneidet vagy csak mutasd be a teljes ménesed a Lovasok.hu-n!

Évente sok száz ló cserél gazdát a Lovasok.hu hirdetőfelületén keresztül! Lovak felületünk portálunk egyik leglátogatottabb része, mely csak az elmúlt 2 hónapban 2,3 millió oldalmegtekintéssel büszkélkedhet, melyet átlagosan havi 40.000 látogatóval érünk el.

A látogatók alkalmanként átlagosan közel 5 percet szánnak rá, hogy megtalálják az igényeiknek megfelelő eladó lovat vagy fedezőmént.

Eladó lovas oldalainkat és hirdetésfeladási felületeinket is folyamatosan fejlesztjük, hogy mind hirdetőink, mind a potenciális vásárlók a lehető legkényelmesebben használják ezeket.

Szolgáltatásainkat, megjelenési- és kiemelési csomagjainkat az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján alakítottuk ki. Biztos lehetsz benne, hogy ha a Lovasok.hu-n hirdeted meg eladó lovadat, napi 8-10.000 potenciális vásárló láthatja majd a hirdetést.

Lovak oldalunk a magyar nyelven túl további 7 idegen nyelven jelenik meg. Fontos kiemelnünk, hogy a Lovak felületünk látogatóinak 10-15%-a külföldi és az eladott lovak 10%-a külföldre kerül értékesítésre. Portálunk automatikusan lefordítja a magyar nyelven feladott hirdetéseket. A hirdetés szövegében éppen ezért javasolt a külföldi érdeklődők számára további értékes információt nyújtani.

Add fel a hirdetésed a Lovasok.hu Lovak oldalára ide kattintva! >

Hirdesd meg a még nem eladó lovaidat!

Nem is olyan rég létrehoztuk az Eladó lovas oldalunkon belül a Horsefaces-t, így már lehetőséged van bemutatni a MÉG nem eladó lovaidat, illetve akár tenyészkancáidat is. A Horsefaces felületén bemutathatod tenyészállományod, illetve a későbbiek során várhatóan eladó sorba kerülő lovaid származását, eredményeit, ezzel meggyorsítva a későbbi eladási folyamatot. A lovad felmenőinek bemutatása lehetővé teszi Számodra, hogy a legmegfelelőbb vevőt találd meg lovadnak, és hogy ár-érték arányban a legkedvezőbben tudd értékesíteni lovaid. Mindezt Magyarország piacvezető lovas portálján! További információk a HorseFacesről ide kattintva! >

Nekünk fontos hirdetőink elégedettsége, ezért szolgáltatásainkra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Pénzvisszafizetési garanciánkról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz! >

Hozzászólások